2.11. 2019

Numerologiaa Kaikille

Numerologia on nykyään suosittu aihe. Kuten astrologiakin, se kertoo meille paljon, perustuen meidän syntymäpäiväämme, mikä selittää sen, miksi nämä kaksi tutkimusalaa ovat usein yhteydessä toisiinsa. Planeettojen sijaaan se tutkii kuitenkin syntymäpäivän numeroita, ja erityisesti niiden summaa.

Numerologiaa Kaikille

Jokaisella numerolla on oma värähtelynsä, joka antaa persoonallisuudellemme tietyn asenteen ja ominaisuuksia tai se määrittelee seuraavan päivän, kuukauden tai vuoden tapahtumia. Numerolgian perustan, josta me aiomme keskutella tänään, on kuitenkin meidän elämän numeromme.

Miten laskea sinun elämän numerosi? Me selitämme elämän numerosi laskemisen käyttämällä esimerkkiä. Sanotaan, että olet syntynyt marraskuun 21. päivä. Aloita lisäämällä jokainen syntymäpäiväsi luku, eli sinun tapauksessasi:

2 + 1 + 1 + 1 + 1 + 9 + 8 + 4 = 27

Jatka sitten yksittäisten numeoiden lisäämistä, kunnes saat yksinumeroisen luvun - sinun tapauksessai, elämän numero on yhdeksän (2 + 7 = 9). Poikkeukena on munero yksitoista, joka on ainoa kaksinumeroinen luku, jolla on oma värähtelynsä. Katsokaamme nyt ominaisuuksia.

1 - Ihmiset, joilla on tämä elämän numero, ovat yleensä itsenäisiä, energisiä, ja myös erittäin utelialita. He yleensä saavuttavat tavoitteensa ilman muiden apua ja tästä syystä, ovat usein luonnollisia johtajia, eivät vain urallaan vaan myös henkilökohtaisessa elämässään, missä he vaativat jatkuvaa ihailua.

2 - Ihmiset, jotka ovat syntyneet elämän numerolla "kaksi", on vahva intuitio ja ymmärrys muita kohtaan. He ovat vaatimattomia ja herkkiä, mutta vaikeina hetkinä, heistä voi tulla ärtyisiä ja päättämättömiä. Nämä ihmiset etsivät elämässä tukea, sillä he pelkäävät yksinäisyyttä.

3 - “Kolmoset” ovat luonteeltaan erittäin luovia ja älykkäitä. He kokevat kaikki tapahtumat mielikuvituksensa kautta, ja siksi he usein ottavat melko kriittisen suhtuatumisen rakkaitaan kohtaan. Kontaksti muiden kanssa on heille ehdottoman välttämätöntä, mutta vain jos he eivät kuulu stereotyyppeihin.

4 - Ne, joilla on numero "neljä" ovat yleensä erittäin ahkeria, sitkeitä ja vahvoja. Näillä yksilöillä ei ole ongelmia tehtävien kanssa, jotka vaativat loogista ajattelua. Toisaalta, heiltä saattaa puuttua itseluottamusta, joten he tarvitsevat jatkuvaa kehumista ja vakuuttamista heidän vahvuuksistaan.

5 - “Viitoset” vihaavat kaikkia rajoituksia ja sääntöjä. He ovat luonteeltaan seikkailunhaluisia, ja kaikissa olosuhteissa, nauttivat matkustamisesta ja vapaudesta. Ei ole helppoa olla suhteessa tällaisen kanssa, koska he ovat erittäin impulsiivisia, hermostuneita ja kärsimättömiä.

6 - Yksilön luonne elämän numerolla "kuusi" on yleensä herkkä ja romanttinen. He tuntevat olonsa onnelliseksi, kun he nauttivat kumppaninsa ja perheensä rakkaudesta. Jos he eivät saa hellyyttä, masentuvat he helposti tai jopa sairastuvat.

7 - Ihmisille, jotka ovat syntyneet numerolla "seitsemän", annetaan parantajan rooli koko heidän elämänsä ajan. Toisten auttaminen on heidän luonteensa, mitä vahvistaa heidän suuri myötätunto ja ymmärrys. He etsivät lähes aina uusia ja tuoreita tapoja ratkaista ongelmia.

8 - Elämän numeroa "kahdeksan" kantavat, ovat saaneet lahjaksi vahvat organisointi- ja johtamistaidot. He ovat materialisteja, jotka tarvitsevat tasapainoa elämäänsä, sekä ulkopuolelta että mielessään. Heille tulee usein riippuvuuksia.

9 - Ihmiset, jotka ovat syntyneet numerolla "yhdeksän" ovat hyvin ystävällisiä ja viisaita, usein niin suuressamäärin, että he ottavat vastuun muiden ongelmista ja tilanteista, jotka saattavat estää heidän mahdollisuuksiaan. Materiaaliset asiat eivät ole heille tärkeitä, he kiinnittävät mieluummin huomionsa rakkauteen.

11 - Tätä numeroa pidetään numerologian mestarina. Tähän syntyneet ihmiset voivat joko valita hiljaisen he helpon polun numerolla kaksi, tai numeron yksitoista vaikean polun. He ovat yleensä neroja, mikä usein saa heidät tuntemaan olonsa yksinäiseksi. He myös kärsivät jatkuvista mielialanvaihteluista ja he ovat kiinnostuneita yliluonnollisesta, mikä tekee heistä hyvin salaperäisiä.