Skorpioni Horoskooppi 2020

Saturnuksen vahvasta vaikutuksesta johtuemn, skorpionin horoskooppi 2020 vaikuttaa vuoristoradalta - kääntyen ylös ja uudelleen alas. Ihmiset, jotka ovat syntyneet tämän Marsin hallitseman vesimerkin alla, eroavat yleensä toisistaan, mikä tarkoittaa, että heidän joukossaan on kaikkein ystävällisimmät ihmiset, sekä myös kaikkien ärsyttävimmät. Se mikä suurimmalla osalla heistä on yhteistä, on vahva tahto ja selkeä ajatus siitä, mitä he haluavat.

Vuonna 2020 tammikuusta maaliskuuhun, skorpionit eivät tunne oloaan mukavaksi kenekään seurassa, mikä pätee heidän ystäviinsä, kumppaniin sekä myös perheeseen. Näkyvissä on suuria muutoksia ja yhdessä niiden kanssa, nousee negatiivisia ajatuksia ja ne saavat sinut ärsyyntymään pienimmästäkin ongelmasta, jonka kohtaat. Vältä tähän aikaan aloittamasta yritystä, tekemästä investointeja tai vaihtamasta työpaikkaa.

Kun kevät saapuu, tilanne alkaa kääntyä parempaan suuntaan. Kaikki ongelmasi katoavat, ja tästä syystä mielesi tuntuu jälleen kirkkaalta. Horoskooppisi neuvoo sinua käyttämään tämän ajanjakson henkilökohtaiseen, henkiseen ja jopa uran kasvuun. Juuri nyt voit luottaa täysin intuitioosi, joten saat paljon irti kaikista mahdollisuuksista. Tule menestymään erityisen hyvin, kun työskentelet tiimissä, joss olet luonnollinen ja kykenevä johtaja.

Kesä on otollista aikaa työstää ihmissuhteitasi, etenkin romanttisia. Tänä aikana skorpiono ja hänen rakas toinen puoliskonsa ovat samaa mieltä kaikesta ilman ongelmia, joka luultavasti avaan heidän aistillisuutensa, joka on odottanut merkkiä. Horoskoopin mukaaan, sinua ei odota töissä mitkään epämiellyttävät yllätykset, joten voit vapaasti läjteä romattiselle lomalle jos vain haluat.

Syksy ja loppuvuosi 2020 ovat erittäin iloisia sinkku skorpioneille. Vaikka ulkona onkin kylmä, mielenkiintoinen henkilö astuu elämääsi ja saa sinut todella syttymään. Jos olet tykännyt jostakin kauan aikaa, on aika toimia. Olet koko vuoden ajan saanut paljon voimaa ja sitkeyttä, ja jos käytät sitä nyt, saatat saada sen rakkauden, josta olet aina unelmoinut.