Skorpioni Horoskooppi 2023

Tulevana vuonna 2023 tämän vesimerkin edustajien itseluottamus ja tahdonvoima moninkertaistuu, mikä auttaa heitä saavuttamaan heille tärkeitä suuria tavoitteita. Mitä tahansa he päättävätkin, ei mikään estä sitä. Horoskooppi 2023 varoittaa kuitenkin Skorpionia liiallisesta halusta mennä suoraan asiaan. Se voi hidastaa heitä ja he saattavat jumittua paikoilleen.

Uuden vuoden alussa olet täynnä rohkeutta ja ahkeruutta. Esimiehesi odottavat sinulta täydellistä sitoutumista ja parempaa suorituskykyä, mutta saat tehtyä työt hyvin. Askel askeleelta asetat tavoitteesi ja sinun on helppo tehdä parhaasi niiden saavuttamiseksi. Kohtaat kuitenkin satunnaisesti sarkastisia kommentteja muilta ja saatat jopa joutua terävään mielipiteiden vaihtoon.

Vuoden ensimmäinen puolisko tulee olemaan erittäin kiireinen. Olet tänä aikana myös alttiimpi terveysongelmille. Voit saada flunssan tai havaita kohdunkaulan tai selkärangan ongelmia. Vanhat ystävät muistavat sinut ja saat kutsun grillijuhliin tai matkalle. Joten hyväksy kutsut, yhteydenpito ystäviin auttaa sinua tyhjentämään mielesi.

Vuoden toisella puoliskolla olet väsynyt ja tehnyt liikaa töitä. Nyt on sinun vuorosi ottaa aikaa itsellesi ja rentoutua hieman. Tänä aikana sinusta tulee myös emotionaalisesti haavoittuvampi ja saatat sulkeutua, etkä pysty puhumaan muiden kanssa. Mutta älä sure sitä vaan suhtaudu siihen positiivisesti, sillä jopa tällaisesta elämänvaiheesta on hyötyä. Nyt on oikea aika hemmotella itseäsi hyvällä ruoalla ja katsoa suosikkisarjasi koko kausi.

Marsin sijainnin vuoksi Skorpionin merkissä sinussa alkaa herätä kateus. Kumppanisi löytää tämän vuoden aikana monia uusia ystäviä ja uuden harrastuksen, joka saa sinut tuntemaan olosi epävarmaksi ja pelokkaaksi. Ole varovainen tämän suhteen, sillä kumppanisi arvostaa huolenpitoasi ja tukeasi enemmän kuin mustasukkaisuutta.

Tunteesi rauhoittuvat vuoden lopussa ja löydät mielenrauhan. Tunnet olosi hyvin tyytyväiseksi saavutettujen tavoitteiden ja rakkaiden kanssa vietetyn ajan myötä. Anna energiasi virrata ja nauti jokaisesta intiimistä hetkestä kumppanisi kanssa.