Vesimies Horoskooppi 2019

Tähtien mukaan Vesimiehen horoskooppi 2019 on erittäin positiivinen, erityisesti yksityiselämä. Töissä on myös vakaa jakso. Uranuksen hallitsema Vesimies on erittäin joustava ja ulospäin suuntautunut, mikä on etu ihmissuhteissa. Toisaalta Vesimies on mietteliäs ja vakava, josta työelämä hyötyy. Hänellä on hyvä mielikuvitus ja paljon hyviä ideoita. Vesimiehen heikkous on kuitenkin sitkeyden puute, joka johtaa heitä sivuuttamaan nämä ideat.

Heti vuoden 2019 alussa sinkut saavat mahdollisuuden. Venuksen asema Jousimiehessä vaikuttaa poikkeuksellisen vahvasti. Seurauksena sinulla on tiedossa uusien kokemuksien ja löytämisen aika. Sinua vetää puoleensa henkilöt, joilla on sama tarkoitus. Nautit erinlaisista seikkailuista. Planeettojen asema on myös eduksi pysyvissä suhteissa. Stereotyyppi ei merkitse sinulle mitään, pidät hauskaa ja tunnet olosi rakastuneeksi.

Kevät aika pyörii töiden ympärillä. Horoskooppi paljastaa, että tulet nauttimaan viime aikoina saadusta itseluottamuksesta. Siitä johtuen voit puhua ympäri kenen vain, käytä sitä hyväksi. Esteet ovat lasten leikkiä Vesimiehelle.

Kesällä olet energinen, joka on ihanteellista sosiaalisia tapahtumia ja treffejä ajatellen. Tapaat mielenkiintoisia ihmisiä ja laajennat horisonttia. Kaiken lisäksi parittomalla Vesimiehellä on iso mahdollisuus tavata sydänystävänsä. Tunteesi ovat vahvempia nyt, joten samalla aallonpituudella olevan henkilön tapaaminen johtaa kipinöiden sinkoiluun. Horoskooppi kuitenkin neuvoo sinua hillitsemään itsetuntoasi. Liika energia on parempi käyttää urheiluun, joka on puolestaan hyväksi terveydellesi.

Marsin asema Vaa`assa tuo syksyllä järkiperäisen, jopa viileän jakson. Tunteet, sekä positiiviset että negatiiviset, menettävät merkityksensä. Siitä johtuen mikään ei voi johtaa sinua harhaan. Saatat kuitenkin kohdata epäluottamusta kumppaniltasi. Horoskooppi neuvoo, ettet jätä asiaa selvittämättä, vaan puhu asiasta avoimesti niin pian kuin mahdollista.

Vuoden lopun lähestyessä, tähtien sijainti vaihtuu jälleen. Suhteet ja työt ovat vakaalla alustalla. Siitä johtuen sinulla on mahdollisuus viettää vapaa-aikaa ystävien ja nautinnollisten aktiviteettien parissa. Voisit mennä tapaamaan kauempana asuvia sukulaisia. Et voi tietää mitä mielenkiintoisia asioita saatat oppia. Vesimiehen kannattaa kuitenkin olla varuillaan pienten vahinkojen suhteen.