Kuu Jousimiehessä

Kuu: Luonnehtii sydäntä, sielua, sisintä itseä. Meistä tulee ujoja ja herkkiä Kuun vaikutuksesta.

Jousimies: Tämän merkin alla syntyneet ihmiset liitetään planeetta Jupiteriin, siksi he ova...

Kuun sijoittuminen Jousimiehessä tarjoaa lämminhenkisen ja optimistisen mielialan. Nämä ihmiset ovat yleensä avarakatseisia ja varustettu hyvällä huumorintajulla, mutta huomaavaisuus ei ole heidän vahvuuksiaan. Siten he voivat helposti saada vihollisia, vaikka eivät tarkoita tehdä niin.

Tarvitset usein tilaa miettiäksesi elämään liittyviä vastauksia. Sinun viehättää elämän hengellinen merkitys, mielikuvituksesi on upean elävä ja uskosikin on vahva. Sinä pystyt opiskelemaan tuntikausia, kuin myös hengailemaan ja pohdiskelemaan. Voit jopa motivoida muita tuntemaan sellaista uteliaisuutta.

Stressaavissa tilanteissa, sinulla on vaikeuksia pitää tunteet kurissa, varsinkin kun tavoitteiden tiellä on esteitä.


Näinä päivinä on rauhallista ja optimistista energiaa. Kuitenkin, saattaa tuntua että se ei voi jäädä yhteen paikkaan liian pitkäksi aikaa. Halu matkustaa ja löytää kaikkea uutta, kouluttaa itseään ja tutkia, on suuri. Energian puute ei tule vaikuttamaan urheiluun, vaikka saatat joutua käsittelemään tiettyä raskasta ja sisempää turhautumista.

Nautit kommunikoinnista. Sinä virkistät älyä toisissa, saaden heidät ajattelemaan suuria. Nämä kyvyt voivat olla erityisen hyödyllisiä töissä. Kuitenkin, on parasta ettet ole liian rehellinen ihmisiä kohtaan, näinä päivinä.