Kuu Oinaassa

Kuu: Luonnehtii sydäntä, sielua, sisintä itseä. Meistä tulee ujoja ja herkkiä Kuun vaikutuksesta.

Oinas: Tämän liekehtivän merkin alla syntyneet Oinaat voi tunnistaa heidän sisäisestä j...

Ihmiset, joilla on Kuu Oinaassa, ovat vahvoja, vaikka he eivät näytä sitä. He ovat usein tyytyväisiä itseensä ja täynnä energiaa, tulipa se urheilusta, työstä tai rakkaudesta, alussa he ovat aina omistautuneet taistelemaan viimeiseen henkäykseen. He yrittävät voittaa kaikki esteet mahdollisimman pian, koska kärsivällisyys ei ole heidän "juttunsa". Mielialan vaihteluita voi esiintyä myös.

Henkilö, jolla on Kuu Oinaassa, tuntee tarvetta suojella muita. Jos huomaat olevasi pulassa, voit odottaa heidän auttavan sinua ja puolustavan sinua ​​muita ihmisiä vastaan.

Paineen alla tärkein piirre persoonallisuuttasi on kärsimättömyys ja taipumus ottaa asiat liian henkilökohtaisesti, mistä seuraa sydämistyminen. Siksi voit jopa tulla ärtyisäksi.


Näiden päivien energia tuo epämukavuutta. Elämä juoksee lujaa, mistä pidät, mutta toisaalta haluat heittää kaiken selän taakse ja vain rentoutua. Saattaa esiintyä dilemma, joka pitää sinut askeleen jäljessä todellisista tapahtumista.

On mahdollista, että taistelun huumassa palat loppuun ennen kuin edes huomaat sitä. Kuu Oinaassa tekee mielesi ja sielusi omistautuneeksi, mutta kykenet toipumaan mistä tahansa traumaattisesta kokemuksesta nopeasti. Nämä päivät saavat sinut innostumaan mistä tahansa uudesta.