Kuu Ravussa

Kuu: Luonnehtii sydäntä, sielua, sisintä itseä. Meistä tulee ujoja ja herkkiä Kuun vaikutuksesta.

Rapu: Tämä veden merkki liitetään Kuuhun. Tähän horoskooppimerkkiin syntyneet ovat hyv...

Kuu omassa merkissään, Ravussa, parantaa sen vaikutusta tähän horoskooppimerkkiin ja tekee olosi herkäksi, haavoittuvaksi ja riippuvaiseksi. Siksi ehkä haluat toisten huolehtivan sinusta, sekä suojelevan sinua. Se on kuitenkin positiivinen puoli, näiden yksilöiden kyky huolehtia toisista tai suojella heitä yleensä on hyvin kehittynyt. Tilanne toimii molemmin päin.

Jos löydät itsesi stressaavasta tilanteesta, sinulla on taipumus olla ujo ja piiloutua paitsi ongelmilta, myös itseltäsi. Olet yleensä sisäänpäinkääntynyt, ja mielessäsi muistelet usein vanhoja sapetuksen aiheita. Voit tulla tästä johtuen niin turhautuneeksi, että toiset eivät edes voi kommunikoida kanssasi.


Olet herkempi kuin tavallisesti, päivinä jolloin Kuu on Ravussa. Nykyisen energia on suunnattu perheeseen ja kotiin, siellä tunnet olosi mukavimmaksi. Voit omalta osaltasi kehittää miellyttävää tunnetta, jolla on myönteinen vaikutus myös muihin sukulaisiin.

Ei kannata kiintyä liikaa keneenkään, sinut saatetaan ymmärtää väärin. Veisi sinulta hyvin kauan käsitellä emotionaalista haittaa, jonka hylkääminen aiheuttaisi sinulle.