Kuu Skorpionissa

Kuu: Luonnehtii sydäntä, sielua, sisintä itseä. Meistä tulee ujoja ja herkkiä Kuun vaikutuksesta.

Skorpioni: Tämän horoskooppimerkin pääasiallinen ominaisuus on ottaa kaikki intensiivisesti...

Kuun sijoittuminen Skorpioniin tekee ihmiset hyvin tunteellisiksi kaikessa elämässään, kuten heidän tavassaan ilmaista itseään, siinä mitä he tekevät ja ketä he tapaavat. Tunnet olosi turvalliseksi, kun lähelläsi on joku, johon luotat ja jonka kanssa tunnet olosi mukavaksi ilmaistaksesi itseäsi rehellisesti ilman tarvetta tukahduttaa tunteita. Sitä vastoin, jos et tunne oloasi turvalliseksi, sinusta yleensä tulee introvertti.

Paineen alla, sinun on ongelmallista päästä eroon epäilyistä ja tunnet olosi epämukavaksi. Sinusta tulee liioitellun mustasukkainen ja jopa kostonhimoinen, kun tunnnet itsesi uhatuksi. Kriittisissä tilanteissa, saatat jopa tulla riippuvaiseksi.


Energia näinä päivinä on täynnä tunnetta. Siksi, me käyttäydymme usein impulsiivisesti ja mustasukkaisesti, varsinkin kun tunnemme itsemme uhatuiksi. Se voidaan ymmärtää jonkinlaisena puolustusmekanismina, joka tulee alitajunnastamme.

Sinun on vaikea hyväksyä mitä tahansa muutosta, siksi yrität välttää niitä, kun ne eivät ole välttämättömiä.

Itsepäinen energia ja vahva tahdonvoima voi, toisaalta, olla avuksi tavoitteesi saavuttamisessa. Tunnet olosi hyväksi kuin voittaja. Jos kuitenkin epävarmuutta tai haavoittuvuutta ilmenee, sinulla on taipumus olla sisäänpäinkääntynyt ja emotionaalisesti ulkopuolella.