Kuu Vaa'assa

Kuu: Luonnehtii sydäntä, sielua, sisintä itseä. Meistä tulee ujoja ja herkkiä Kuun vaikutuksesta.

Vaaka: Tämän merkin alla syntyneet ihmiset liitetään planeetta Venukseen, joka aiheutta...

Voisi varmasti sanoa, Kuun sijainti Vaa'assa on sosiaalisesti rauhallinen. Siksi nämä ihmiset vihaavat kapeakatseisuutta ja epäkohteliaisuutta. He voivat todella näyttää vastustuksensa mitä tahansa epäsointuja kohtaan (joko ihmissuhteisiin tai kotiin liittyviä). Toisaalta, heidän raivonsa on yleensä sisäistä, koska he eivät halua tehdä kohtauksia julkisesti.

Voit olla hyvin empaattinen. Pystyt aina katsomaan asioita toisen henkilön näkökulmasta. Tykkäät myös tukea muita heidän mielipiteissään, ja jos olet eri mieltä heidän kanssa, teet sen selväksi hyvin varovasti. Siten olet todella hyvä työtoveri, mutta myös todellinen ystävä.

Alitajuntainen halusi olla sosiaalisesti tunnustettava tekee sinusta haavoittuvan. Siksi hermostut ja epäröit, kun et tiedä miten piristää henkilöä tietyssä tilanteessa ja miten käyttäytyä lisätäksesi mainettasi.


Näinä päivinä on tätä sosiaalista energiaa. Asia, jota kaipaat on ihailu, mutta myös jonkinlaista arvostusta muiden ihmisten taholta. Tavoitellessasi päämääriäsi, yrität mennä muiden, mutta joskus sinusta vain alitajuisesti tulee makeileva ja tunkeileva, millä voi olla todella negatiivinen vaikutus maineeseesi.

Voimme myös odottaa luovaa energiaa. Taide ja ilo kaikesta kauniista täyttää sinut. Tunnet myös olosi mukavaksi sopusointuisessa ja rauhallisessa kodissa.