Leijona Horoskooppi 2023

Vuonna 2023 Leijona on täynnä itseluottamusta ja vahvaa mielenterveyttä. Mitä tahansa he tekevätkin, he saavuttavat haluamansa. Heidän halunsa olla huomion keskipisteenä toteutuu ainakin alkuvuonna, sillä he toimivat vanhempina ammattilaisina ja ovat esimerkkinä muille. Horoskooppi 2023 neuvoo kuitenkin Leijonia säilyttämään tietynasteisen itsekritiikin. Liiallinen itseluottamus voi näyttäytyä ulospäin ylimielisyytenä.

Leijonat aloittavat uuden vuoden oikealla asenteella. Tavoitteiden saavuttaminen sujuu luonnollisesti ja vaivattomasti. Olet niin motivoitunut työskentelemään, että voit joskus näyttäytyä hajanaiselta ja dominoivalta, mikä ei ole ollenkaan hyvä, jos olet vastuussa tiimistä. Säilytä siksi tervehenkinen motivaatio ja kurinalaisuus, mutta älä liioittele niiden kanssa.

Alkuvuonna kaipaat myös urheilutoimintaan. Kehosi kykenee hyviin suorituksiin, mikä auttaa sinua tulemaan paremmaksi pallolajeissa ystäviesi kanssa. Tänä aikana alkaa kuitenkin esiintyä myös lieviä ruoansulatuskanavaan liittyviä terveysongelmia. Yritä sen vuoksi valmistaa terveellisempää ruokaa tai käy joskus ravintolassa, jossa sinulle tehdään ravitsevia aterioita. Muista myös välttää tulisia ruokia.

Marsin asema herättää luovuuden voiman ja seksuaalisen energian. Tulet janoamaan intohimoa ja fyysistä kosketusta. Voit odottaa erittäin mukavaa kokemusta tällä alueella. Sinua odottaa suuri seksuaalinen seikkailu. Luovuutesi heijastuu pääasiassa uraasi, jossa hämmästyt itsekin hienoista ideoistasi, joiden ansiosta voit saavuttaa odottamasi ylennyksen. Rakkaussuhteiden osalta voit odottaa miellyttäviä romanttisia hetkiä. Jos et ole rakastunut, tänä aikana sinulla on hyvät mahdollisuudet tavata joku uusi.

Syksyllä alat vähitellen kamppailla väsymyksen kanssa. Saatat olla myös niin katuvainen, ettet saa unta. Kehosi viestittää sinulle tarpeesta muuttaa päivittäistä rutiiniasi ja kunnioittaa sitä enemmän. Lähde siksi kumppanisi kanssa viettämään hyvinvointilomaa tai käymään rantalomalla auringossa.

Päätät vuoden 2023 juhlimalla onnistumisiasi. Olet täynnä motivaatiota jatkaa taitojesi kehittämistä, mutta tarve mielenrauhaan nousee esiin tänä aikana. Hemmottele siksi itseäsi rauhalla ja hiljaisuudella rakkaittesi kanssa äläkä kiirehdi mihinkään.