Uranus

tekniikan kehityksen ja uusien ideoiden symboli

Uranus

Astrologiassa, Uranus liittyy usein yhteiskuntaan tuleviin uusiin ideoihin. Se symboloi löytöjä, keksintöjä ja teknologisia edistysaskeleita yleensä. Kuitenkin, se on myös vaikeuksien seuralaisena. Tämä planeetta ei välitä emotionaalisista näkökohdista ja toimii usein epädemokraattisesti, itsepäisesti ja itsepintaisesti. Voisi sanoa, että se on diktaattorien planeetta; kaikista planeetoista Uranus on vähiten halukas yhteistyöhön. Ihmisillä on taipumus olla itsevaltaisia tai jopa fanaattisia sen, vaikutuksen alaisena.

Kaikki steriili ja ennustettava työnnetään pois. Se saa ihmiset koettelemaan rajojaan tai jopa rikkomaan sääntöjä. Se voi symboloida täyttä kontaktin katkeamista suhteissa tai jopa suhteen loppumista.

Uranus Oinaassa Voit täysin omaksua valtavan määrän energiaa, mikä tuntuu tänä aikana. Mitä tulee uraan, omaperäisyytesi voisi saada ... Uranus Härässä Tänä aikana voit tuntea halua muuttaa kaikki rutiinit. Olipa se yhteiskunnan tapa tai oma arvoasteikkosi. Olet luova ... Uranus Kaksosissa Uranus Ravussa Uranus Leijonassa Uranus Neitsyessä Uranus Vaa'assa Uranus Skorpionissa Uranus Jousimiehessä Uranus Kauriissa Uranus Vesimiehessä Uranus Kaloissa