27.2. 2017

Yleisimmät kysymykset ja vastaukset astrologiasta

Jos olet aloittelija astrologiassa tai haluat vain rauhoittaa itseäsi, ehdottomasti jatka lukemista. Olemme valmitelleet vastauksia astrologian alan kysymyksiin, joiden kanssa meidän kokenut joukkueemme on päivittäin tekemisissä.

Yleisimmät kysymykset ja vastaukset astrologiasta

1. Onko välttämätöntä tietää tarkka syntymäaika?

Jos haluat löytää oman merkkisi identiteetin tai haluat pitkän aikavälin ennusteen tietylle ajalle, niin syntymäaika yksinkertaisesti riittää. Kuitenkin, jos haikailet täydellisen horoskoopin perään, niin on välttämätöntä tietää syntymäsi tarkka aika ja paikka. Se on ainoa tapa tehdä ainutlaatuinen ja tarkka horoskooppi.

Jos et tiedä syntymäaikaasi, on mahdollista varmistaa se sairaalasta tai paikallisviranomaiselta, se on yleensä rekisteröity.

2. Mitä on astrologia, todella?

Astrologia on aihe, jossa käsitellään taivaalla tapahtuvien toimintojen välisten yhteyksien tutkimusta (ominaista planeettojen sijainnit, Kuu ja tähtien liikkeet) ja sen vaikutusta ihmisiin. Sekä henkisiä, että fyysisiä asioita, terveyttä ja fyysistä kuntoa.

3. Mikä on horoskooppi?

Horoskooppi voidaan mieltää kuvaukseksi asetetun ajan laadusta, mikä on todettu tarkkailemalla planeettojen sijaintia ja liikkeitä, ja niiden vaikutuksia sekä Maahan että toisiinsa. Siksi tällaisessa horoskoopissa on tuolloin latautuvan energian informatiivinen kyky, tai tietyn tilanteen tilat.

4. Mitä ovat aspektit ja miten ne liittyvät horoskooppiin?

Voimme kuvitella tällaisen aspektin kuten kulman, joka on kahden planeetan välissä (Aurinko on tämän kulman huippu). Aspektit ovat merkittäviä tekijöitä horoskoopissa, koska ne määrittävät kunkin planeetan ja muiden astrologisten elementtien välisen vaikutuksen.

5. Pohdin millainen horoskooppini on, mutta samaan aikaan pelkään sitä...

Tämä reaktio on melko yleinen. Kuitenkin, ei ole mitään pelättävää. Astrologia voidaan katsoa ennustamiseksi, se perustuu energiaan ja mahdollisuuksiin, joihin vaikuttavat planeettojen sijainnit. Siten horoskooppi kertoo, mitä mahdollisuuksia meillä on, ja näyttää meille tietä. Kuitenkin lopullinen päätös riippuu meistä.