Kuu Kaksosissa

Kuu: Luonnehtii sydäntä, sielua, sisintä itseä. Meistä tulee ujoja ja herkkiä Kuun vaikutuksesta.

Kaksoset: Kaksosten horoskooppimerkkiin syntyneet ihmiset ovat kiinnostuneita oppimisesta,...

Ne, joilla on Kuu Kaksosissa, sattuvat olemaan apeita. Tämä merkki itsessään on levoton, joustava ja siihen voidaan vaikuttaa aivan liian helposti. He ovat usein kiinnostuneita, mitä muut ajattelevat heistä. Kuitenkin, liian suuri määrä yksityiskohtaisia ​​tietoja voi johtaa sisäisiin ongelmiin.

Toisaalta, olet valoisa ja iloinen henkilö, jolla on kyky suuntautua ja vastata nopeasti, kun säännöt muuttuvat. Sinä pystyt usein katsomaan tilannetta monesta näkökulmasta, vaikka uusi ja odottamattomistakin, ja näin tarkasti heijastamaan todellisuutta. Myös näkösi ja kosketuksesi ovat hyvin koordinoituja, mikä voi olla hyödyllistä journalismissa, esimerkiksi.


Näinä päivinä meihin vaikuttaa energia, joka saa meidät haluamaan muiden seuraa. Pidät kommunikoinnista, mutta myös kuuntelemisesta. Pystyt usein ymmärtämään ja kohtaamaan ympärilläsi olevien ihmisten tarpeet hyvin nopeasti. Nämä piirteet ovat aina tervetulleita, joten voit odottaa innolla, että olet suosittu ryhmässä.

Stressaavissa tilanteissa, meillä on tapana toimia päättämättömästi ja emme kykene täyttämään velvoitteitamme Kuun vaikutuksen alaisena. Tuntuu kuin he eivät voisi päästä eroon sisäisestä epämukavuudesta. Tuntuu kuin sielusi ja ulkomaailma olisivat taistelussa paremmuudesta.