Kuu Kaloissa

Kuu: Luonnehtii sydäntä, sielua, sisintä itseä. Meistä tulee ujoja ja herkkiä Kuun vaikutuksesta.

Kalat: Tämä horoskooppimerkki liitetään Jupiteriin ja Neptunukseen. Tähän merkkiin synt...

Kuun ollessa Kaloissa on yleistä, että ihmiset alkavat ajatella epäloogisesti. Kannattaa pitää tämä seikka mielessä, koska se auttaa välttämään tarpeettomia ongelmia. Sinulla on usein taipumus yrittää vääntää todellisuutta, jotta se näyttäisi sellaiselta niin kuin haluat sen olevan.

Sinä haluat usein paeta todellisuutta omia ajatuksiisi ja mielikuvitukseesi. Syynä on, esimerkiksi, että todellisuus on liian ankara. Pystyt näkemään ja ymmärtämään haavoittuvuuden toisissa, koska tunnet siten itsekin. Lisäksi, toisten ongelmien käsitteleminen auttaa pakenemaan omia ongelmia.

Kuu ollessa Kaloissa, kaipaat romantiikkaa ja jonkinlaista taikaa. Emotionaalisesti vakaa suhde ja turvallinen kotikin ovat tärkeitä sinulle.


Voit odottaa energiaa mielikuvituksen alalla, mikä toimii täydellä teholla näinä päivinä. Siksi älysi saattaa joskus menettää tehonsa, tunteiden. Olet myös myötätuntoisempi kuin koskaan. Sinulla ei ole ongelmia samaistua monenlaisiin ​​ihmisiin. Kuitenkin, haittapuolena varmasti on, että unohdat usein omat pulmat ja ongelmasi.

Kuu Kaloissa antaa tällaisen energian, joka tekee sinut hyvin vieraanvaraiseksi. Mielentilasi on erittäin tarttuva, positiivisella tavalla. Käytät näitä kykyjä etenkin perheenjäsentesi parissa.