Horoskooppi 2023

Tulevana vuonna 2023 tulet saamaan paljon energiaa ja voimaa, jotka auttavat sinua kauan odotetuissa muutoksissa henkilökohtaisessa elämässäsi ja urallasi. Motivaation ansiosta, jota ei nyt varmasti puutu, siirryt jatkuvasti eteenpäin.

Uuteen vuoteen siirtyminen tulee olemaan sinulle käänteentekevää. Jupiterin asema Oinaassa vahvistaa potentiaaliasi ja kunnianhimoasi ja pystyt saavuttamaan tavoitteesi. Tämä koskee erityisesti tulimerkkejä.

Vuoden 2023 ensimmäisellä puoliskolla erityisesti Kaksosten, Vaa’an ja Vesimiehen pitäisi olla varovainen, koska he saattavat osoittaa joitakin autoritaarisia taipumuksia ja epäluottamusta muiden mielipiteitä kohtaan. Tämä saattaisi johtaa yhteenottoon läheisten tai työkavereiden kanssa, jota he katuisivat myöhemmin. Toisiin luottamatta jättäminen ei kuitenkaan välttämättä ole väärin ja se voi myös vahvistaa vastuuntuntoa, mikä voikin olla aika hyödyllistä.

Uran suhteen 2023 tulee olemaan hieno vuosi! Erityisesti maamerkeille, joiden jo ennestään vahva kunnianhimo ja halu taloudelliseen turvaan voimistuu. Kuten Uranuksen asema viittaa, olet erittäin luova ja täynnä tuoreita ideoita. Joskus sitä on jopa vaikea uskoa.

Vuoden toisella puoliskolla monet meistä saattavat kokea katumusta. Tänä aikana et siedä minkäänlaista manipulaatiota tai suostuttelua. Näissä tapauksissa voivat erityisesti tulimerkit tuntea voimakasta kaunaa ja olla alttiita aggressiolle. Vesimerkit voivat tuntua hyvin haavoittuvilta, joten ne tuntevat olonsa turvallisemmiksi suojakilpensä takana.

Mars Jousimiehessä, vuoden lopussa, palauttaa energian elämääsi. Tulet kaipaamaan matkustamista, urheilua ja uusien ihmisten tapaamista, joista saatat löytää sielunkumppanisi.


Jupiter Oinaassa
20.12. 2022 - 16.5. 2023
a
20.12.
Jupiter Härässä
16.5. 2023 - 26.5. 2024
b
16.5.

Tämän ajanjakson aikana pääset hyödyntämään taitojasi johtajana. Itsevarmat yksilöt, jotka eivät pelkää erottua joukosta asettavat monesti trendejä, joiden kautta he pystyvät vaikuttamaan ihmisiin ympärillään. Kun opit siirtämään energiaasi muille ihmisille, mikään ei voi pysäyttää sinua. Tällä on kuitenkin myös haittapuolensa, sillä saatat vetää puoleesi avuttomia ihmisiä.

Tänä ajanjaksona Härässä oleva Jupiter välittää kärsivällisyyttä ja vakautta, minkä ansiosta menestyt missä tahansa liiketoiminnassa ja kaikessa, mikä liittyy talouteen. Näkökulmasi auttaa sinua suorittamaan keskeneräiset tehtävät loppuun, joten et tule pitämään ihmisistä, jotka yrittävät hidastaa edistymistäsi.

Saturnus Vesimiehessä
17.12. 2020 - 7.3. 2023
k
17.12.
Saturnus Kaloissa
7.3. 2023 - 25.5. 2025
l
7.3.

Tämän kauden vaikutus liittyy usein epämukavuuteen, kyvyttömyyteen sietää tai hyväksyä asioita tai ihmisiä, jotka poikkeavat standardista. Todennäköisesti tunnet pelkoa, että et mahdu ryhmään, tai että olet muukalainen. Epäluottamustakin voi esiintyä. Varsinkin viitaten ihmisiin, jotka ovat sydämellisiä tai optimistisia. Kuitenkin, sillä on myönteinen vaikutus sosiaaliseen vastuuseesi.

Uranus Härässä
15.5. 2018 - 26.4. 2026
b
15.5.

Tänä aikana voit tuntea halua muuttaa kaikki rutiinit. Olipa se yhteiskunnan tapa tai oma arvoasteikkosi. Olet luova ja sinulla on paljon uskomattomia ideoita, joten ei ole ihme, että et kestä mitään vanhentunutta. Kuitenkin, suhteissa on olemassa myös äkillisten muutosten uhka. Voit olla hyvin leppymätön.

Neptunus Kaloissa
4.4. 2011 - 30.3. 2025
l
4.4.

Tunnet todennäköisesti suurta henkistä voimaa tällä kaudella. Jos ajattelet jotain usein ja riittävän intensiivisesti, ja joskus kärsivällisesti, saat mitä haluat ilman epäilyksiä. Rauhallisen ja hyväntahtoisen luontosi ansiosta, voit saada itsesi taloudellisiin ongelmiin, mikä voi lopulta johtaa eksistentiaalisiin ongelmiin.