Rapu Horoskooppi 2023

Vuosi 2023 tulee keskittymään suhteisiin. Horoskooppi 2023 suosittelee Rapua keskittämään energiansa lähinnä suhteiden rakentamiseen läheistensä ja kumppaninsa kanssa. Vahva taipumus suojeluun ja kodin luomiseen heräävät tänä vuonna. Horoskooppi 2023 varoittaa kuitenkin Rapua liiallisesta luottamuksesta ja siitä johtuvasta tunteiden loukkaamisesta. Tämän vesimerkin edustajien rikas mielikuvitus kasvaa tänä vuonna moninkertaiseksi, joten he tulevat saamaan paljon hyviä ideoita, jotka hämmästyttävät sekä työkavereita että heidän läheisiään. Samalla heissä herää kunnianhimo, jonka ansiosta he saavuttavat upeita tuloksia urheilussa.

Uuden vuoden alku on tyyni ja sopusointuinen. Järjestät prioriteettisi ja kaipaat fyysistä kontaktia. Yhteiset harrastukset kumppanisi kanssa tuovat teidät lähemmäs toisianne, ja samalla tapaatte uusia ystäviä, joiden kanssa keskustelu ja aika vain soljuvat. Saat myös motivaatiota liikuntaan ja työskentelet uutterasti itsesi kehittämiseksi.

Keväällä aistisi alkavat herätä, eivätkä fantasiasi jätä sinua rauhaan. Tänä aikana menestyt työssä, sillä innostut helposti mistä tahansa ja samalla kanssasi on erittäin mukavaa kommunikoida ja tehdä yhteistyötä. Pysy tässä mielentilassa, koska palkinto tai jopa ylennys töissä on nähtävissä horisontissa.

Tänä vuonna pidät suhteita erittäin tärkeinä. Marsin asema lisää toivettasi hyvästä, toimivasta parisuhteesta, joka kirjaimellisesti veisi sinut mukanaan. Jos sinulla ei jo ole pysyvää kumppania tänä vuonna, tulet olemaan onnekas yrityksissäsi valita se oikea. Huomaavaisuutensa ja halusi suojella jotakuta ei ole tässä lainkaan vahingoksi ja kumppanisi arvostaa sitä. Mutta koska esiin nousevat myös perfektionismi ja suuret mielialan vaihtelut, ajaudutte joskus riitaan.

Syksyllä tulet olemaan synkällä tuulella ja alakuloisuus valtaa mielesi. Koska tulet olemaan hyvin luottavainen ja herkkä, saatat helposti hämmentyä kaikista niistä väärinkäsityksistä, joita on odotettavissa tänä aikana. Sinulle voi tulla lievä flunssa, joten ota vitamiineja ja pidä itsesi lämpimänä.

Vuoden lopussa esiin nousee Venuksen voima ja jotkut aiheet, jotka ovat sinulle yleensä tabuja, avautuvat. Siksi onkin odotettavissa erittäin mielenkiintoisia keskusteluja ystäviesi kanssa ja saat uutta tietämystä. Vietät tämän ajan perheesi kanssa ja teillä on erittäin hauskaa yhdessä.