Kauris Horoskooppi 2023

Horoskooppi 2023 ennustaa Kauriille esteitä pääasiassa henkilökohtaisessa elämässä, joita tämän maamerkin on käsiteltävä. Horoskooppi suosittelee prioriteettien laittamista järjestykseen ja avautumista uusille asioille. Tästä vuodesta tulee sinulle vallankumouksellinen, joten ole valmiina! Ehkä löydät piilotetun lahjakkuutesi, jota et ole osannut edes kuvitella. Planeettojen asema auttaa tämän merkin edustajia voittamaan liian realistisen ja materialistisen näkemyksensä maailmasta ja antamaan heille tarpeeksi henkistä voimaa ja mielikuvitusta.

Vuoden alussa olet tasapainoinen ja erittäin luottavainen, eikä mikään saa sinua pois tasapainosta. Asiat sujuvat töissä hyvin ja kollegasi ja alaisesi ihailevat sinua. Älä kuitenkaan anna maineesi nousta päässäsi, sillä ystäväsi saattaisivat kääntyä sinua vastaan.

Vuoden ensimmäinen puolisko on Kauriille ratkaiseva. Sinun on päätettävä, mikä on sinulle elämässä tärkeää ja mistä sinun pitäisi päästää irti. Erityisesti ihmissuhteiden alueella tapahtuu suuri muutos. Kyse on ennen kaikkea siitä, onko suhteella tulevaisuutta vai onko parempi erota. Vaikka elämäsi tästä vaiheesta ei ole helppoa päästä yli, sinun on kohdattava se ja tarkasteltava sitä myönteisesti.

Syksyllä alat uppoutua omaan maailmaasi. Ystäväsi eivät juurikaan halua nähdä sinua tänä aikana. Se tuo sinulle paljon vapaa-aikaa, jonka voit viettää itsesi kanssa ja ryhtyä unelmoimaan. Tämä paljastaa kykysi nähdä asiat syvällisemmin ja ymmärtää niiden välisiä yhteyksiä. Se käynnistää muutoksia jo rutiineiksi muodostuneissa asenteissasi.

Terveyden suhteen, tunnet olosi hyväksi ja saatat jopa ratkaista joitain terveysongelmia, joiden kanssa olet kamppaillut pitkään. Retket ystävien kanssa ja runsas määrä ulkoliikuntaa odottavat sinua. Marsin aseman vahvuus tulee esiin ja voit siksi odottaa paljon uusia seksuaalisia kokemuksia. Tapaat jonkun, jonka kanssa sinulla on mahtava yhteys tällä alueella.

Loppuvuosi on sopusointuinen. Palaat todellisuuteen, joka on täynnä optimismia ja nautit perheesi ja ystäviesi kanssa vietetyistä hetkistä. Kaipaat edelleen työskentelemistä itsesi kehittämiseksi ja haluat kehittää suhteita läheisiisi.