Vaaka Horoskooppi 2021

Vuosi 2021 on vaa’alle aiempia tasapainoisempi, mutta se ei kuitenkaan tarkoita, että voit suhtautua kaikkeen kevyesti. Liian tyyni käyttäytyminen saattaa saada läheisesi tuohtumaan. Voit joka tapauksessa luottaa siihen, että vuoden 2021 horoskooppi tuo vaa’alle sekä pieniä että suuria onnistumisia, mikä onkin ansaittu palkinto edellisten vuosien jälkeen.

Jo heti kevään alussa tunnet olosi loistavaksi, niin psyykkisesti kuin fyysisesti. Horoskooppisi mukaan nyt on ihanteellinen hetki aloittaa urheiluharrastus. Mikäli ajatus ei innosta, kannattaa kokeilla jotain kevyempää, kuten lyhyen matkan juoksua tai venyttelyä. Saat tästä entistä enemmän energiaa, mikä tekee sinusta tuotteliaamman mahdollisesti kaikilla elämäsi osa-alueilla.

Kesällä vaaka kokee suurta tyytyväisyyttä työssään, mistä syystä suosittelemmekin, että jatkat ideointiasi, jossa on potentiaali koko maailman tavoittamiseen. Muista kuitenkin, että elämän ei tulisi pyöriä pelkästään työn ympärillä: lähde siis vaikka rentouttavalla matkalle kumppanisi tai ystäviesi kanssa.

Alussa kerroimme kevytmielisestä asenteesta, jonka kanssa sinun tulee olla tarkkana erityisesti vuoden toisella puoliskolla, että et jäisi paitsi mahdollisuudesta henkilökohtaiseen kasvuun sen vuoksi. Saatat tavata ihmisen, jonka läsnäolo on sinulle kirjaimellisesti eheyttävää, mutta mikäli et näytä tätä hänelle, voit menettää hänet hetkessä.

Opiskelun tulisi olla vaa’alla tärkeässä asemassa tänä vuonna. Saturnus on vesimiehessä, minkä ansiosta otat tietoa hyvin vastaan. Mikäli sinulla on ollut kiinnostusta perehtyä johonkin tiettyyn aiheeseen syvemmin, miksipä et ilmoittautuisi jollekkin kurssille, tai vähintään rikastuta kirjastoasi uudella kirjalla? Tämä polku voi johtaa aitoon onneen tulevaisuudessa.

Vuoden lopulla luovuteesi kukkii ja tunnet vetoa taiteita kohtaan. Pystyt syventymään täysin tekemiseesi, olipa kyseessä sitten piirtäminen, musisointi, ruoanlaitto tai ompelu. Älä kuitenkaan unohda perhettäsi, joka odottaa säännöllisiä vierailujasi sekä henkistä tukeasi. Voit vaikkapa suunnitella yhteisen matkan heidän kanssaan seuraavalle vuodelle.