26.5. 2016

Horoskooppimerkit ja niihin liittyvät kehonosat

Astrologia vakiinnutti ajatuksen, että kukin kahdestatoista horoskooppimerkistä liittyy läheisesti jokaisen elimen toimintaan ja jokaisen elävän organismin järjestelmään tällä planeetalla. Kehon alueet määrättiin päästä varpaisiin merkkien mukaisessa järjestyksessä: Oinas, Härkä, Kaksonen, Rapu, Leijona, Neitsyt, Vaaka, Skorpioni, Jousimies, Kauris, Vesimies ja Kalat. Lisäksi se vaikuttaa myös meidän tunnetilaamme, sekä kiinnostukseen eri elämän osa-alueita ja toimintoja kohtaan. Se on liitetty terveyteemme ja hyvinvointiimme.

Horoskooppimerkit ja niihin liittyvät kehonosat

On tiedettävä kaksi tärkeää asiaa siitä, mihin ruumiinosaan horoskooppimerkki vaikuttaa:

Yksi viittaa siihen, että horoskooppimerkin hallitsemat alueet edustavat myös merkkiin kuuluvien yksilöiden heikkoja kohtia ja paljastaa minkä suhteen heidän tulisi olla varovaisia.

Muu merkitys viittaa kunkin horoskooppimerkin vaikutukseen Kuun ollessa niissä. Esimerkiksi Oinas hallitsee kehon yläpuolta, kuten päätä. Siksi Kuun ollessa Oinaassa, astraalivaikutus kertoo, että migreeneillä ja muilla aivojen vaivoilla on suurempi todennäköisyys ilmestyä.

Oinas hallitsee päätä ja sen eri elimiä - esimerkiksi silmiä. Jokainen vaiva tässä horoskooppimerkissä reagoi pään alueella, tuottaen päänsärkyä, neuralgiaa tai aivojen sairauksia. Sinun tulisi välttää vaikeaa ja stressaavaa työtä. On parempi viettää aikaa levossa.

Härkä hallitsee kaulaa, kurkkua, korvia ja takaraivon aluetta. Näiden alueiden sairauksia ovat struuma, kurkkumätä, kuristustauti ja aivohalvaus. Jokaisen merkin reagoidessa aina päinvastaisesti, koettelemukset Härän merkeissä voivat myös aiheuttaa ummetusta tai epäsäännöllisiä kuukautisia. Varo rasittamasta kurkun lihaksia, tai vilustut tai sairastut flunssaan.

Kaksoset hallitsevat käsivarsia ja käsiä, keuhkoja ja myös ylempiä kylkiluita, sen vuoksi koettelemukset tässä horoskooppimerkissä aiheuttavat keuhkosairauksia, keuhkokuumetta, keuhkoputkentulehdusta tai astmaa. Vietä enemmän aikaa ulkona, raittiissa ilmassa, mutta pukeudu sään mukaisesti. Älä yritä nostaa raskaita esineitä.

Rapu säätelee ruokatorvea, mahalaukkua, haimaa, ylempiä lohkoja maksassa, ja rintakehän tiehyitä, joten koettelemukset Ravussa tuottavat ruoansulatushäiriöitä, ilmavaivoja, yskää, nikotusta, turvotusta, hysteriaa, ja sappikiviä.  Jalkoihin kohdistuvat hoidot, samoin kuin hammashoito olisi tehokasta.

Leijona hallitsee sydäntä, selkäydintä, ja aorttaa, siis hankaluudet Leijonan merkissä aiheuttavat oksentelua, pyörtyilyä, aneurysmia ja selkärangan kaarevuutta, verisuonten kalkkeutumista sekä rasitusrintakipua, verentungosta, anemiaa ja hydraemiaa. Vältä rasitusta ja stressiä. Silmien ja jalkojen hoidot olisivat tehokkaita.

Neitsyt hallitsee vatsan alueella, maksan alempia lohkoja, ja pernaa, eli koettelemukset Neitsyen merkissä aiheuttavat vatsakalvontulehdusta, aliravitsemusta, ja ruoansulatuskanavan nesteiden imeytymishäiriöitä, lavantautia ja umpilisäkkeen tulehdusta. Vatsaystävällinen ruokavalio on suositeltavaa. Hinnalla millä hyvänsä vältä vatsan alueen kirurgisia toimenpiteitä. Jalkojen hoidot olisivat tehokkaita.

Vaaka hallitsee munuaisia, lannerangan aluetta selkärangassa, vasomotorista järjestelmää ja ihoa, joten koettelemukset tässä horoskooppimerkissä aiheuttavat virtsan erityksen vähenemistä, tulehduksia virtsateissä, jotka yhdistävät munuaiset virtsarakkoon, ekseemaa ja muita ihon sairauksia. Vältä altistumista kylmälle, istumista maassa ja kivillä. Ruokavalio on erittäin tärkeä.

Skorpioni hallitsee virtsaputkea, ja sukuelimiä yleensä, myös peräsuolta ja laskevaa paksusuolta, sigmasuolta, eturauhasta, ja nenän luita; joten hankaluudet Skorpionin merkissä tuottavat nenän katarria ja polyyppeja, kohdun ja munasarjojen sairauksia, eturauhasen laajuntumista, ja epäsäännöllisiä kuukautisia. Vältä tämän alueen altistumista kylmälle ja kirurgialle. Ole varovainen, tai vältä kokonaan seksiä. Ruokavalio - syö vähemmän mausteisia ja raskaita ruokia, syö vihanneksia. Raskaana olevien naisten tulisi välttää rasitusta.

Jousimies hallitsee lantiota ja reisiä, reisiluita, suoliluun alueen valtimoita ja laskimoita, iskiashermoja; koettelemukset Jousimiehen merkissä tuottavat reumaa, ja lonkkasairauksia. On myös tunnettua, että luunmurtumat aiheutuvat tästä merkistä. Maksan puhdistusta ei suositella, kuten ei myöskään verisuonikirurgiaa. Vältä pitkäaikaista kävelyä, retkiä, jalkojen rasittamista. Älä syö rasvaisia, raskaita elintarvikkeita.

Kauris hallitsee ihoa ja polvia, mutta sillä on myös heijastusvaikutuksia mahaan, jota hallitsee vastakkainen merkki Rapu. Siksi vaikeudet Kauriissa tuottavat ekseemaa ja muita ihosairauksia ja ruoansulatuskanavan häiriöitä.  Vältä rasitusta, erityisesti selkärankaan ja luihin kohdistuvaa, koska ne tulevat hauraammiksi.

Vesimies hallitsee nilkkoja, raajoja polvista nilkkoihin. Vältä pitkäaikaista kävelyä, retkiä, jalkojen rasittamista, hermoston stressiä. Ei suositella - jalkojen ja nivelten leikkauksia ja hoitoa, sekä aistielinten, erityisesti silmien leikkauksia.

Kalat hallitsevat jalkoja ja varpaita. Sillä on myös heijastevaikutus vatsan alueella, jota säätelee vastakkainen merkki Neitsyt; joten vaivat tässä merkissä osoittavat jalkojen ongelmia ja epämuodostumia.Se tuottaa myös halun alkoholiin ja muihin päihteisiin, mikä saattaa aiheuttaa juoppohullutta. Kävele vähemmän, käytä vain mukavia kenkiä. Kehosta tulee herkempi, joten kaikki nauttimamme (alkoholi, kafeiini, ja lääkkeet) voi saada aikaan voimakkaamman vaikutuksen.