Jousimies Horoskooppi 2025

Vuosi 2025 on Jousimiehelle merkittävä suhteiden alalla.Joku menneisyydestä yrittää päästä takaisin elämääsi, ja sinun on kohdattava päätös siitä, ansaitseeko hän luottamuksesi.Jousimiehellä on paljon optimismia, joka voi johtaa naiivius.Oletat automaattisesti, että muut ovat yhtä armottomia kuin sinä, mutta ole varovainen tässä tapauksessa.

Tammikuusta tulee muutoksen kuukausi. Edellisestä vuodesta tuot mukanasi ratkaisemattomia kysymyksiä, joihin sinun on palattava ja löydettävä ongelman todellinen ydin.Vasta sitten sinulla on selkeä pää ja voit keskittyä täysin uusiin tapahtumiin.

Työkentällä tulee olemaan kireä tilanne.Jupiter, kalan merkiksi, toimii sydämesi mukaan.Ajatuksesi kääntyvät uraharkintaan. Olet huomaavainen, ja joitakin näkemyksiä voidaan harkita uudelleen.Erityisesti lakkaat ratkaisemasta asioita, jotka pitivät sinut hulluna koko ajan; saat vain yleiskuvan.On tärkeää voittaa tuntemattoman pelko, vain siirtyä eteenpäin.

Kevään 2025 Jousimies koetaan erittäin intensiivisesti. Sinun täytyy todistaa suurta psyykkistä voimaa.Ihmissuhteissa kohtalo on valmistanut sinulle vaikean testin.Joku, jolla kerran oli paikka sydämessäsi, ilmestyy lähellesi, mutta polkusi ovat erkaantuneet.Sinulla on ristiriitaisia tunteita, ja saatat tuntea itsesi hämmentyneeksi ja epävarmaksi.Kyseinen henkilö menneisyydestäsi yrittää kaikin mahdollisin tavoin saada takaisin suosiosi.Ole varovainen ja varovainen. Jousimiehellä on tapana heittäytyä asioihin suoraan, mutta se voisi toimia hänelle tässä tapauksessa.

Kun kyse on terveydestä, ole varovainen urheilutoiminnan kanssa.Sinulla on taipumus olla ärtyisä ja tehdä asioita päälläsi, mutta tarkkaavaisuisullasi voi olla valitettavia seurauksia.Vältä extreme-urheilua ja valitse turvallisempi vaihtoehto.

Horoskooppi sanoo, että vietät talvikuukausia aktiivisesti.Ehkä menet vuorille, menet hiihtämään, tai päinvastoin menet lämpimiin maihin ja pakenet jokapäiväisen elämän stereotypiaa.Joka tapauksessa koet tyydyttävän ajanjakson, jonka ansaitset aidosti voitettuasi kaikki vuoden 2025 vaikeudet.