Kauris Horoskooppi 2022

Kaurisin horoskooppi vuonna 2022 pyörii lähinnä ihmissuhteiden ympärillä. Sinun on kohdattava ongelma, joka on vaivannut sinua aiemmin.Tällä kertaa se kuitenkin ratkaistaan onnistuneesti. Opi aiemmista virheistä äläkä pelkää puolustaa itseäsi.

Jupiter viettää vuoden ensimmäisen puoliskon Kalat-kyltissä, jolla on rauhoittavia vaikutuksia sinuun.Sinusta on apua läheisillesi. Tänä aikana palvelet pajuna ystävillesi.Ja avoimen mielen ja jatkuvan ajatusvirran ansiosta olet myös hyvä mentori.Sinun on parempi olla, mutta yritä olla eristäytyä kokonaan ympärilläsi olevasta maailmasta.Aivan kuten läheiset tarvitsevat apua ja neuvoja sinulta, voit joskus tarvita sitä heiltä.

Ole töissä varovainen, ettet kiinnitä liikaa huomiota liikkeellä oleviin juoruihin.Se voi häiritä sinua tarpeettomasti työtehtävistä, ja menetät nopeasti asemasi, jota käyttää välittömästi yksi kollegoistasi, joka on katsellet asemaasi pitkään.

Kauris on yksi merkki, jotka etsivät vakaita ja laadukkaita suhteita.Heillä on korkeat vaatimukset, he valitsevat vastineensa hyvin huolellisesti, ja heti kun he löytävät sen, he tekevät parhaansa pitääkseen sen.Mutta varo hakkaamasta päätäsi seinään.Joskus sinun täytyy miettiä päätöksiäsi uudelleen ja ottaa vaaleanpunaiset lasisi pois.Ihmiset muuttuvat, ja sinä myös kehityt ajan myötä, ja jos nykyinen suhde ei tuo sinulle mitään, älä pelkää ottaa askelta tuntemattomaan, olipa kyse sitten kumppanuudesta tai ystävyydestä.

Alkukesästä ratkaiset menneisyydestäsi ilmenevän ongelman.Se on emotionaalinen kokemus, eikä sinulla ole helppoa.Ongelma liittyy perhe-elämään. Luulit sitä suljetuksi asiaksi, mutta se palasi elämääsi jostain syystä.Älä tee johtopäätöksiä ja anna riittävästi aikaa. Tähdet ovat eduksesi, ja sinä ratkaiset tilanteen.

Vuoden lopussa horoskooppi suosittelee kiinnittämään erityistä huomiota terveyteesi.Olet uupunut kaikista vuoden 2022 tapahtumista, ja luonnollisesti olet alttiimpi erilaisille sairauksille.Ja erityisesti kausiluonteinen. Pidä lämpimänä ja syö tarpeeksi vitamiineja. Tällä lähestymistavalla sinun pitäisi selviytyä loppuvuodesta vahingoittumattomana.