Vaaka Horoskooppi 2022

Vaaka on merkki Venus-planeetasta, joten he pitävät tunteita erittäin tärkeänä ja tekevät päätöksiä.Joskus he voivat ottaa asiat sydämeen, varsinkin kun kyse on kiistoista, ja se on suuri haitta.Vuosi 2022 tuo mukanaan muun muassa esteitä, jotka Libran on ratkaistava järkevästi ja viileällä päällä, jotta he eivät palaa niihin myöhemmin kuin bumerangi.

Horoskooppi Vaaka 2022 neuvoo viettämään mahdollisimman paljon vapaa-aikaa läheisten kanssa vuoden ensimmäisinä kuukausina, sillä kevät on sinulle hyvin hektinen.Voit mennä vuorille perheesi tai ystäväporukan kanssa.Rentoudu kunnolla ja hanki voimaa, josta vedät seuraavalla kaudella.

Maaliskuun saapuessa vastuut alkavat lankeaa teille joka puolelta.Suurin osa niistä tulee olemaan asumisen alalla.Ehkä sinulla on jopa liike tai koet laajan rekonstruktion.Myös työkenttä tulee olemaan kiireinen. Saat työnantajaltasi tehtävän, joka ylittää säännölliset työtehtäväsi, tai sinulla on suuri tilaus odottamassa sinua.Sinun täytyy karistaa hampaasi ja käsitellä kaikki, mitä tulee heti; Muussa tapauksessa ongelmat voivat pitkittyä ja kasvaa mukanasi.Sitä paitsi, mitä pikemmin sinulla on selvä pää.

Henkilökohtainen elämäsi vuonna 2022 on kuin vuoristorataa.Olemme edelleen Uranuksen vaikutuksen alaisena Tauruksen merkissä, jonka ansiosta tunnet muutoshalun, erityisesti rakkauden alalla.Tulet olemaan erittäin tyytyväinen useampien ihmisten seuraan.Kun kyse on kumppanuudesta, saatat tuntea olosi epävarmaksi, ja käännyt ajatuksiisi siitä, haluatko jatkaa kumppanisi kanssa.Jos et ole parisuhteessa, tämä epävarmuus voi sisältää ystävyyttä.Horoskooppi varoittaa epäselvistä ja impulsiivisista päätöksistä. Sinun on työskenneltävä yliherkkyyttäsi ja yritettävä tarkastella asioita eri näkökulmasta.Se auttaa sinua kaikilla elämäsi sfääreillä.

Alvikuukausista tulee Libralle hieman taloudellisesti vaativampia.Odota hiljaista jaksoa töissä, mutta etuna on, että sinulla on enemmän vapaa-aikaa, jonka missasit suurimman osan vuodesta.Vuoden 2022 lopussa sinulla on mahdollisuus saada aikaa itsellesi ja omistaa se esimerkiksi läheisillesi.