Henkilökohtainen horoskooppi

Syntymäsi aikana ja päivänä taivaankappaleet olivat ainutlaatuisessa asemassa, mikä luonnehtii persoonallisuuttasi. Alla näet planeettojen, Kuun ja askendentin merkitykset ja niiden sijainnit.

8a9H12°27'b10A11°06'cC24°30'D28°34'11dE23°44'12eK25°27'1f2g3h4i5jJ26°13'6G13°27'kB29°55'F36'7lI23°02'

11°06' c (b)

Aurinkomerkkisi on Kaksoset

A Aurinko: Luonnehtii temperamenttia, identiteettiä ja miten muut kokevat sinut, se on energian lähteesi

1 Gem RA:6H5m Dec:23°16' Tejat Prior RA:6H16m Dec:22°30' Tejat Posterior RA:6H24m Dec:22°30' Mebsuta RA:6H45m Dec:25°7' v Gem RA:6H30m Dec:20°12' tau Gem RA:7H12m Dec:30°13' theta Gem RA:6H54m Dec:33°56' Castor RA:7H36m Dec:31°51' iota Gem RA:7H27m Dec:27°46' u Gem RA:7H37m Dec:26°52' Pollux RA:7H46m Dec:27°59' kappa Gem RA:7H45m Dec:24°21' Wasat RA:7H21m Dec:21°57' Mekbuda RA:7H5m Dec:20°33' Alhena RA:6H39m Dec:16°23' lambda Gem RA:7H19m Dec:16°31' Alzirr RA:6H46m Dec:12°53'

Kaksosten horoskooppimerkkiin syntyneet ihmiset ovat kiinnostuneita oppimisesta, tästä syystä saattaa tuntua siltä, että heillä on perustiedot kaikista asioista, vaikkakin monet näistä tiedoista ovat hyvin pinnallisia. He rakastavat löytää uusia juttuja ja jos he löytävät jotain huomion arvoista, he kiinnittävät huomionsa siihen. He näkevät merkityksen siinä, missä muut eivät. Ei vastahakoisuus eikä muiden negatiiviset kommentit saa heitä luopumaan tutkimisen halusta ja seikkailuista. Kaksonen kuuntelee muiden väitteitä vain muodostaakseen oman mielipiteen asiasta. Muiden mielipiteet eivät ole heille niin tärkeitä ja tästä syystä he eivät tyrkytä omia ideoitaan muille. He voivat joskus vaikuttaa flegmaattisilta, mutta heidän sisällään voi asua valtava stressi.

He kärsivät yksinäisyydestä siitä syystä, että heistä tuntuu siltä, kuin kaikki valuu läpi sormien. He voivat kuitenkin samaistua helposti uusiin ihmisiin. Heillä on loistava muisti kokemusten ja ilmaisujen suhteen. He ovat hyvin vaarallisia kilpakumppaneita heidän väittelytaitojensa, hyvän muistin ja kylmien hermojen takia. Henkilökohtainen vapaus on heille kaikkein tärkein asia ja tästä syystä he tarjoavat sitä myös muille. He luovuttavat toivottomissa tilanteissa, kun on selvää, kuka on voittaja.

Kaksoset loistavat sanasodissa, mutta he välttelevät kaikkia muita riitoja. He eivät häpeile ottaa kaikkein parhaita paloja itselleen, eivätkä myöskään epäröi käyttää epäreiluja keinoja.

Kaksosten heikkous on lapsellisuus ja levottomuus, sillä he ovat epävarmoja itsestään ja he muuttavat mieltään usein. He eivät pysty uskottelemaan muita puolelleen, mutta vain kommentoivat eri tilanteita. Tästä syystä muiden täytyy kuunnella heitä ja yrittää ymmärtää heitä. He kärsivät suurista vaihteluista elämässään – parhaat tulokset he saavuttavat tähtien ollessa hyvässä asennossa. Toisaalta huonojen asentojen aikaan he vajoavat alemmuuskompleksiin.

Parisuhteessa Kaksonen on suhteellisen huono kumppani, sillä heidän tunteensa eivät ole kovin syvällisiä. Heillä on usein useita suhteita samanaikaisesti, tästä syystä he ovat hyvin suvaitsevaisia. He tarvitsevat paljon tilaa ja vapautta, joita he myös tarjoavat kumppanilleen.

Mitä töihin tulee, voimme katsoa heidän epävakautensa ja pinnallisuutensa tuloksia. Tästä syystä he eivät ole innostuneita ammateista, joissa vaaditaan paljon panostusta ja keskittymistä.

29°55' k (k)

Kuu Vesimiehessä

B Kuu: Luonnehtii sydäntä, sielua, sisintä itseä. Meistä tulee ujoja ja herkkiä Kuun vaikutuksesta.

Ihmiset, joilla on Kuu Vesimiehessä, voivat olla hyvin sosiaalisia ja ystävällisiä, huolimatta heidän emotionaalisesta irrallisuudestaan ja tarpeestaan pitää etäisyyttä. Toisaalta, ne yksilöt voivat olla hyvin ymmärtäväisiä ja he todella välittävät muiden ihmisten vaikeuksista. Toisaalta, mukana ei ole mitään henkilökohtaista etua. Et anna tunteiden näkyä ja pysyt järkevänä.

Se, että pystyt löytämään innovatiivisia ratkaisuja ongelmiin helposti on varmasti tämän aseman positiivinen vaikutus.

Olet tyytyväinen luonnostaan, varsinkin tuntemattomissa paikoissa. Kuitenkin, tämä halu voidaan täyttää esimerkiksi erittäin vilkkaalla mielikuvituksellasi. Haluat myös saada jonkin verran tilaa henkilökohtaiseen kehitykseen, varsinkin ajatusten suhteen.

25°27' e (e)

Askendentti Leijonassa

K Askendentti: luonnehtii alkuenergiaamme, näkemystä maailmasta ja mielipiteitämme

tuloksesta tyyppi kellonaika ja päivämäärä

24°30' c (b)

Merkurius Kaksosissa

C Merkurius: Luonnehtii älymme ja kykyä ilmaista itseämme; vaikuttaa ihmissuhteisiin ja henkilökohtaiseen kehitykseen.

Merkurius merkissään, joka on Kaksoset, sijoitetaan hyvin tiukasti, se osoittaa älykästä ja avointa mieltä. Sitkeyttä kompensoidaan sanallisella osaamisella. Heidän viestintäänsä johtaa ennemmin tosiasiat kuin ajatukset. Siten, he saattavat näyttää vakuuttavilta skeptisten ihmisten silmissä. He myös rakastavat kehittää sanastoaan koko ajan.

28°34' c (b)

Venus Kaksosissa

D Venus: Se liittyy tunteisiimme, symboloi rakkautta ja suhteita

Venuksen ollessa Kaksosessa, mielesi voi ruveta varsin levottomaksi. Tämän aseman omaavilla on usein kyltymätön halu eri seikkailuihin. Tämä voi johtaa sinut pelehtimään ympärilläsi olevien ihmisten kanssa häilyvällä ja flirttailevalla käytökselläsi ja aiheuttamaan vahinkoa heille ja he saattavat unohtaa, että olet myös avoin ja ystävällinen.

23°44' d (c)

Mars Ravussa

E Mars: luonnehtii vahvuuttamme (fyysistä ja psyykkistä), myös sukupuolielämää, terveyttä ja liikuntaa

Ihmiset, joilla on Mars Ravussa, on taipumus löytää keinot saadakseen mitä he haluavat. Voidaan sanoa, että he alkavat taistella vain, jos he tai heidän läheisensä ovat vaarassa. Tämä asema on hyvin protektionistinen. Saatat päätyä liian tiviivsti mukaan, kun on kyse asioista, joilla on todellista merkitystä.

1°36' l (k)

Jupiter Kaloissa

F Jupiter: Se on kehityksen ja keksimisen symboli, mutta kielteisessä mielessä riskinoton ja uhkapelaamisen

Jupiter on hyvin intensiivinen Kaloissa, se edistää mielikuvitusta ja myös taiteen potentiaalia, ei väliä mikä taidemuoto on kyseessä, musiikki, näytteleminen jne. Se kuvaa halua matkustaa: purjehtimista merellä, rentoutumista tai olemista autiolla saarella. Voit hienosti yksin tai syrjäisessä paikassa. Talouden suhteen tämä asema voi olla hyvin antelias. Mahdollisuus hyväntekeväisyysaktiviteetteihin voi esiintyä.

13°27' k (j)

Saturnus Vesimiehessä

G Saturnus: Se yleensä kuuluu yhteen esteiden ja rajoitusten kanssa; sinusta tulee vakava ja syrjäänvetäytyvä.

Saturnuksen asema Vesimiehessä näyttäytyy eniten asenteessa muita ihmisiä kohtaan. Olet vastuuntuntoinen, huolimatta epäluottamuksestasi sosiaalisiin kyselyihin. Seuraat etikettiä ja käyttäydyt kohteliaasti. Se voi olla yksi niistä tekijöistä, miksi nämä ihmiset ovat niin loistavia työssä, missä heidän asenteensa on olennainen. Heille on helppoa tulla hyvin toimeen auktoriteettien ja työnantajien kanssa.

12°27' b (a)

Uranus Härässä

H Uranus: tekniikan kehityksen ja uusien ideoiden symboli

Tämä asema, Uranus Härässä, voi olla hyvin itsepäinen ja omistautunut, mutta myös käytännöllisesti katsoen erittäin innovatiivinen ja edistyksellinen yhdistelmä. Taloudellinen turvallisuus on erittäin tärkeää sinulle. Lisäksi, halu materiaaliseen perustaan maan tai kodin omistamisen muodossa, esiintyy yhdessä malttamattomuuden kanssa, kunnes se on saavutettu.

23°02' l (l)

Neptunus Kaloissa

I Neptunus: oman egon jättämissymboli, identiteettiongelmat

Tässä asennossa, joka on Neptunus Kaloissa, planeetta sijaitsee tiukasti omassa merkissään, mikä tuo paljon henkisyyttä. Täten, olet uskonnollinen ja samanaikaisesti sympaattinen ja hyväntahtoinen. Kuitenkin, ongelmia oman identiteettisi suhteen voi näkyä läpi tämän aseman. Se on ihanteellinen asema musiikille, tanssille, maalaukselle tai vastaaville kyvyille.

26°13' j (i)

Pluto Kauriissa

J Pluto: liittyy ratkaiseviin aiheisiin, kuolemaan, selviytymiseen, estoon, oikeudenmukaisuuteen, yleensä pitkäaikaisia