Henkilökohtainen horoskooppi

Syntymäsi aikana ja päivänä taivaankappaleet olivat ainutlaatuisessa asemassa, mikä luonnehtii persoonallisuuttasi. Alla näet planeettojen, Kuun ja askendentin merkitykset ja niiden sijainnit.

7aB03'8H14°18'b9c10d11e12fK28°43'A21'E57'1gC24°59'2hD15°13'3i4jJ24°02'G07'5kF23°16'6lI21°31'

1°21' g (f)

Aurinkomerkkisi on Vaaka

A Aurinko: Luonnehtii temperamenttia, identiteettiä ja miten muut kokevat sinut, se on energian lähteesi

Zubenelgenubi RA:14H52m Dec:-16°6' Zubeneschamali RA:15H18m Dec:-9°27' Zuben Elakrab RA:15H37m Dec:-14°51' theta Lib RA:15H55m Dec:-16°47' sigma Lib RA:15H5m Dec:-25°21'

Tämän merkin alla syntyneet ihmiset liitetään planeetta Venukseen, joka aiheuttaa vahvan emotionaalisen taipumuksen. He ovat henkisiä ihmisiä, jotka haluavat elämyksiä. He nauttivat elämästä ja he innostuvat helposti kauniista asioista. Heillä on taiteellista lahjakkuutta ja he rakastavat taidetta yleensä. He ihailevat jalokiviä, hienoja vaatteita, kaikenlaista viihdettä, musiikkia, tanssia ja myös rahaa, koska sen ansiosta he saavat mitä haluavat. Rehellisyys ja vastuuntunto ovat tyypillisiä heille. He ovat yleensä sympaattisia, hyväntekeväisyyttä harrastavia ja rakastettavia. Heillä on omat ideansa ja he yrittävät elää niiden mukaan. Vaa’at ovat kunnianhimoisia ja hieman itsekkäitä ihmisiä, jotka voivat loukkaantua helposti.

Vaa’an heikkoudet ovat liiallinen tunteikkuus, kärsimättömyys ja heidän huoleton asenteensa, jotka voivat johtaa jopa holtittomaan rahankäyttöön. He usein valitsevat tunteet mieluummin kuin järjen.

Ihmissuhteissa he saavat helposti uusia ystäviä, kiitos heidän ystävällisyytensä. He eivät voi vastustaa ongelmia, joten he tarvitsevat kumppanin, joka seisoo heidän rinnallaan. Avioliitto ja yhteiskunta ovat tärkeimpiä asioita heidän elämässään. Joskus he kohtaavat ongelmia kumppaninsa kanssa.

Vaaka on hyvä kaikissa töissä, joissa he voivat työskennellä ihmisten kanssa. Siksi ihanteellinen ammatti heille liittyy taiteeseen tai liiketoimintaan. Epäonnistuminen uralla voi johtua heidän huolimattomuudesta ja taipumuksesta alistua jonkun muun mielipiteisiin.

8°03' b (a)

Kuu Härässä

B Kuu: Luonnehtii sydäntä, sielua, sisintä itseä. Meistä tulee ujoja ja herkkiä Kuun vaikutuksesta.

Henkilö, jolla on Kuu Härässä on yleensä rauhallinen ja tasapainoinen. Toisaalta, he ovat periaatteellisia ja vihaavat muutoksia, vaikka se olisi välttämätöntä ja väistämätöntä. Siksi ei ole ihme, että yrität pysyä omalla mukavuusalueellasi, missä kaikki näyttää tutulta. Niin suojaat itsesi uikomaailman vaikutuksilta, joita kohtaan olet epäluuloinen.

Voit olla hyvin pitkäjänteinen, kun sinulla on määränpää, mikä on varmasti etu. Sinä etsit näitä ominaisuuksia omasta kumppanistasikin, koska hän merkitsee paljon sinulle. Stressaantuneena, tulet kömpelöksi, kykenemättömäksi liikkumaan ja kertomaan mielipiteesi. Voit jopa olla konservatiivinen, laiska ja apaattinen.

28°43' f (f)

Askendentti Neitsyessä

K Askendentti: luonnehtii alkuenergiaamme, näkemystä maailmasta ja mielipiteitämme

tuloksesta tyyppi kellonaika ja päivämäärä

24°59' g (f)

Merkurius Vaa'assa

C Merkurius: Luonnehtii älymme ja kykyä ilmaista itseämme; vaikuttaa ihmissuhteisiin ja henkilökohtaiseen kehitykseen.

Merkuriuksen asema Vaa'assa antaa ihmisille kyvyn heijastaa muiden mielipiteitä ja ajatuksia. Siten, tällaisilla ihmisillä on tyynnyttämisen ja vakuuttelun kyky.

Merkuriuksen vaikutuksesta, ihmisillä on kyky ilmaista itseään tarkasti ja hienotunteisesti. Siksi, he ovat vakuuttavia, mutta joskus eivät täysin rehellisiä.

15°13' h (g)

Venus Skorpionissa

D Venus: Se liittyy tunteisiimme, symboloi rakkautta ja suhteita

Venuksen sijoittuminen Skorpioniin ei yleensä ole ihanteellinen yhdistelmä, siinä on erilaisten ristiriitaisten ​​ominaisuuksien konflikti. Siksi ei ole ihme, että olet usein hämmentynyt ja sinulla on ongelmia rakentaa suhteita ja lähteä niistä. Toisaalta kaipaat rakkautta, toisaalta, pidät yksin olemisesta. Liian paljon tunteita voi tehdä sinusta hyvin romanttisen, mutta myös omistushaluisen.

5°57' g (f)

Mars Vaa'assa

E Mars: luonnehtii vahvuuttamme (fyysistä ja psyykkistä), myös sukupuolielämää, terveyttä ja liikuntaa

Marsin asema Vaa'assa vaikuttaa henkiseen puoleesi erityisesti. Kun kohtaat minkäänlaista uhkaa, et epäröi antautua taisteluun. Voit olla hyvin kohtelias ja antelias. Jos tunnet olevasi turvassa, olet aina halukas yhteistyöhön. Intiimielämässäsi, olet sivistynyt. Et kaipaa mitään karkeuksia tai villiyttä.

23°16' k (j)

Jupiter Vesimiehessä

F Jupiter: Se on kehityksen ja keksimisen symboli, mutta kielteisessä mielessä riskinoton ja uhkapelaamisen

Heitä, joilla on Jupiter Vesimiehessä, kiehtoo pitävästi tulevaisuus ja heillä on progressiivinen ajattelutapa. Esimerkiksi he uskovat, että tavallisilla ihmisillä on valta tehdä suuria ja hyviä asioita. Ainoa haitta voi olla kyvyttömyys sietää muita kuin omia mielipiteitä, jos ne ovat erilaisia. Tämä kanta saattaa olla erittäin kätevä teknisten aiheiden opiskeluun. Kiitos heidän realistisen asenteensa ja tiedonhalun.

7°07' k (j)

Saturnus Vesimiehessä

G Saturnus: Se yleensä kuuluu yhteen esteiden ja rajoitusten kanssa; sinusta tulee vakava ja syrjäänvetäytyvä.

Saturnuksen asema Vesimiehessä näyttäytyy eniten asenteessa muita ihmisiä kohtaan. Olet vastuuntuntoinen, huolimatta epäluottamuksestasi sosiaalisiin kyselyihin. Seuraat etikettiä ja käyttäydyt kohteliaasti. Se voi olla yksi niistä tekijöistä, miksi nämä ihmiset ovat niin loistavia työssä, missä heidän asenteensa on olennainen. Heille on helppoa tulla hyvin toimeen auktoriteettien ja työnantajien kanssa.

14°18' b (a)

Uranus Härässä

H Uranus: tekniikan kehityksen ja uusien ideoiden symboli

Tämä asema, Uranus Härässä, voi olla hyvin itsepäinen ja omistautunut, mutta myös käytännöllisesti katsoen erittäin innovatiivinen ja edistyksellinen yhdistelmä. Taloudellinen turvallisuus on erittäin tärkeää sinulle. Lisäksi, halu materiaaliseen perustaan maan tai kodin omistamisen muodossa, esiintyy yhdessä malttamattomuuden kanssa, kunnes se on saavutettu.

21°31' l (l)

Neptunus Kaloissa

I Neptunus: oman egon jättämissymboli, identiteettiongelmat

Tässä asennossa, joka on Neptunus Kaloissa, planeetta sijaitsee tiukasti omassa merkissään, mikä tuo paljon henkisyyttä. Täten, olet uskonnollinen ja samanaikaisesti sympaattinen ja hyväntahtoinen. Kuitenkin, ongelmia oman identiteettisi suhteen voi näkyä läpi tämän aseman. Se on ihanteellinen asema musiikille, tanssille, maalaukselle tai vastaaville kyvyille.

24°02' j (i)

Pluto Kauriissa

J Pluto: liittyy ratkaiseviin aiheisiin, kuolemaan, selviytymiseen, estoon, oikeudenmukaisuuteen, yleensä pitkäaikaisia