Henkilökohtainen horoskooppi

Syntymäsi aikana ja päivänä taivaankappaleet olivat ainutlaatuisessa asemassa, mikä luonnehtii persoonallisuuttasi. Alla näet planeettojen, Kuun ja askendentin merkitykset ja niiden sijainnit.

F41'a7bE18°18'H18°42'8c9dD17°20'10A07'e11C24°58'fB19°59'12K44'g1h2i3j4J26°44'kG22°53'5l6I25°08'

9°07' e (d)

Aurinkomerkkisi on Leijona

A Aurinko: Luonnehtii temperamenttia, identiteettiä ja miten muut kokevat sinut, se on energian lähteesi

Algenubi RA:9H47m Dec:23°42' Rasalas RA:9H54m Dec:25°56' Adhafera RA:10H18m Dec:23°20' Algieba RA:10H21m Dec:19°46' Al'dzhabkhakh RA:10H8m Dec:16°41' Regulus RA:10H9m Dec:11°53' Chertan RA:11H15m Dec:15°20' Denebola RA:11H50m Dec:14°29' Zosma RA:11H15m Dec:20°26'

Tämä roihuva merkki liitetään Aurinkoon. Se antaa Leijonalle luovaa energiaa, joka on sidoksissa heidän johtajataitoihinsa. He ovat usein hyvien, mutta joskus toteuttamiskelvottomien, ideoiden keksijöitä. Leijonat ovat anteliaita ja he yrittävät tavoitella tähtiä. He kaipaavat hyvää sosiaalista asemaa, joka liittyy heidän rakkauteensa omaisuutta kohtaan. He rakastavat rahaa, sillä se antaa heille vapautta ja itsenäisyyttä. He ovat hyviä ystäviä, mutta he myös kritisoivat avoimesti.

Heidän itsevarmuutensa ja kunnianhimonsa ansiosta he kärsivät halusta olla huomion keskipisteessä. Leijonat metsästävät ihmisryhmiä, joissa heitä arvostetaan. Jos he eivät ole menestyksekkäitä, he mieluummin välttelevät tätä joukkoa ja he koittavat löytää uuden ryhmän. He ovat menestyksekkäitä elämässään sinnikkyyden ja nopeiden päätösten ansiosta. Suurimman osan ajasta he ovat terveitä ja he välttelevät ympäröiviä houkutuksia.

Heidän heikkoutensa on erityisesti omavaltaisuus, joka usein satuttaa muita ihmisiä. Joskus he kärsivät valtavasta anteliaisuudesta tai kyvyn puutteesta olla toisen alaisuudessa.

Töissä Leijonat ovat pääosin yritysten johtajia tai menestyksekkäitä liikemiehiä, tämä johtuu heidän tavoitteellisuudestaan ja peräänantamattomuudestaan. Leijonat eivät useimmiten viihdy alemmissa työtehtävissä, sillä he tuntevat olonsa epämukavaksi jonkun toisen alaisuudessa.

Kaikki heidän hyvät ja huonot puolensa vaikuttavat parisuhteeseen, mutta Leijona ei halua salata niitä. Lisäksi heidän mukavuutta tavoitteleva elämäntyylinsä voi johtaa epävakauteen tai jopa uskottomuuteen.

19°59' f (e)

Kuu Neitsyessä

B Kuu: Luonnehtii sydäntä, sielua, sisintä itseä. Meistä tulee ujoja ja herkkiä Kuun vaikutuksesta.

Kuun sijoittuminen Neitsyeen ei ole onnellisin. Tällaisella henkilöllä on vaikeuksia tuntea tyytyväisyyttä, varsinkin kun on kyseessä tunteet tai spontaanit ilmaisut. Lyöt itseäsi laimin. Toisaalta, voi olla hyvin tarkkaavainen muiden tarpeita kohtaan ja voit tyydyttää niitä yksityiskohtaisesti.

Intuitiosi on erittäin vahva näinä päivinä ja sinulle on ominaista vaatimattomuus ja ystävällisyys. Sinä vaistomaisesti jättäydyt muiden armoille, joten on loogista, että et tunne oloasi hyväksi johtavissa asemissa. Etuna on, että voit elää ja päättää itsenäisesti, kiitos emotionaalisen etäisyyden, jonka Kuu aiheuttaa sinulle. Seuraava positiivinen näkökohta on varmasti täsmällisyys ja tarkkuus: jokainen tehtävä, vaikka pienikin, ansaitsee täyden huomiosi. Tämä huolellisuus soveltuu hyvin vähäisiin asennustöihin.

8°44' g (f)

Askendentti Vaa'assa

K Askendentti: luonnehtii alkuenergiaamme, näkemystä maailmasta ja mielipiteitämme

tuloksesta tyyppi kellonaika ja päivämäärä

24°58' e (e)

Merkurius Leijonassa

C Merkurius: Luonnehtii älymme ja kykyä ilmaista itseämme; vaikuttaa ihmissuhteisiin ja henkilökohtaiseen kehitykseen.

Merkuriuksen asema Leijonassa voidaan varmasti yhdistää kykyyn ilmaista omia ideoita itsevarmasti. Kuitenkin, tällainen henkilö voi bluffata helposti. Muilla ei ole mahdollisuutta paljastaa sitä. Hän on hyvä puhumaan, ja näin viihdyttämään kaikkia ympärillään olevia.

Usein toistuva ongelma voi olla haluttomuus tunnustaa oma kehittyminen. Näin ollen, heidän egonsa hidastaa heitä aika paljon.

17°20' d (c)

Venus Ravussa

D Venus: Se liittyy tunteisiimme, symboloi rakkautta ja suhteita

Ihmiset, joilla on Venus Ravussa usein vetää puoleensa muita, koska he vaikuttavat ystävällisiltä, sympaattisilta ja lempeiltä. Toisinaan vaikutat puolustuskyvyttömältä olennolta, joka tarvitsee suojelua ja muina aikoina, toimit itse kuten suojelija. Joka tapauksessa tämä käyttäytyminen yleensä johtuu siitä, että rakastat perhettäsi ja kotia kaikkea muuta enemmän.

18°18' b (a)

Mars Härässä

E Mars: luonnehtii vahvuuttamme (fyysistä ja psyykkistä), myös sukupuolielämää, terveyttä ja liikuntaa

Materiaalinen turvallisuus on etusijalla monella näistä, joilla on Mars Härässä. He haluavat kilpailla muiden kanssa omaisuudesta. Tarve nähdä konkreettisia tuloksia työssään on yhteinen. Haluat luoda oman polkusi ja kieltäytyä kompromisseista muiden kanssa.

8°41' a (l)

Jupiter Oinaassa

F Jupiter: Se on kehityksen ja keksimisen symboli, mutta kielteisessä mielessä riskinoton ja uhkapelaamisen

Jos Jupiterin asema Oinaassa on vakaa, henkilö voi houkutella puoleensa paljon ongelmia; käyttäytyy sopimattomasti tai liioitellusti. Tämä yhdistelmä antaa yksilölle itseluottamusta, innostusta ja edistää taistelutahtoa. Näin ollen, nämä ihmiset ottavat riskin, että heillä on taakka josta eivät voi selvitä yksin. Jupiterin vaikutuksen tukemina, he myös vetävät puoleensa raha-asioita ja he ovat hyviä propagoinnissa ja perusteluissa.

22°53' k (j)

Saturnus Vesimiehessä

G Saturnus: Se yleensä kuuluu yhteen esteiden ja rajoitusten kanssa; sinusta tulee vakava ja syrjäänvetäytyvä.

Saturnuksen asema Vesimiehessä näyttäytyy eniten asenteessa muita ihmisiä kohtaan. Olet vastuuntuntoinen, huolimatta epäluottamuksestasi sosiaalisiin kyselyihin. Seuraat etikettiä ja käyttäydyt kohteliaasti. Se voi olla yksi niistä tekijöistä, miksi nämä ihmiset ovat niin loistavia työssä, missä heidän asenteensa on olennainen. Heille on helppoa tulla hyvin toimeen auktoriteettien ja työnantajien kanssa.

18°42' b (a)

Uranus Härässä

H Uranus: tekniikan kehityksen ja uusien ideoiden symboli

Tämä asema, Uranus Härässä, voi olla hyvin itsepäinen ja omistautunut, mutta myös käytännöllisesti katsoen erittäin innovatiivinen ja edistyksellinen yhdistelmä. Taloudellinen turvallisuus on erittäin tärkeää sinulle. Lisäksi, halu materiaaliseen perustaan maan tai kodin omistamisen muodossa, esiintyy yhdessä malttamattomuuden kanssa, kunnes se on saavutettu.

25°08' l (l)

Neptunus Kaloissa

I Neptunus: oman egon jättämissymboli, identiteettiongelmat

Tässä asennossa, joka on Neptunus Kaloissa, planeetta sijaitsee tiukasti omassa merkissään, mikä tuo paljon henkisyyttä. Täten, olet uskonnollinen ja samanaikaisesti sympaattinen ja hyväntahtoinen. Kuitenkin, ongelmia oman identiteettisi suhteen voi näkyä läpi tämän aseman. Se on ihanteellinen asema musiikille, tanssille, maalaukselle tai vastaaville kyvyille.

26°44' j (i)

Pluto Kauriissa

J Pluto: liittyy ratkaiseviin aiheisiin, kuolemaan, selviytymiseen, estoon, oikeudenmukaisuuteen, yleensä pitkäaikaisia