Henkilökohtainen horoskooppi

Syntymäsi aikana ja päivänä taivaankappaleet olivat ainutlaatuisessa asemassa, mikä luonnehtii persoonallisuuttasi. Alla näet planeettojen, Kuun ja askendentin merkitykset ja niiden sijainnit.

11a12H10°54'bK24°22'1c2d3e4f5g6h7iE44'8D11°15'jC24°52'J26°40'9A12°31'B14°54'kG15°32'F19'10lI21°27'

12°31' k (j)

Aurinkomerkkisi on Vesimies

A Aurinko: Luonnehtii temperamenttia, identiteettiä ja miten muut kokevat sinut, se on energian lähteesi

Albali RA:20H49m Dec:-9°26' mi Aqr RA:20H54m Dec:-8°55' Sadalsuud RA:21H32m Dec:-5°30' Sadalmelik RA:22H7m Dec:0°-14' Ancha RA:22H18m Dec:-7°42' e Aqr RA:22H11m Dec:-11°29' iota Aqr RA:22H7m Dec:-13°47' sigma Aqr RA:22H32m Dec:-10°36' tau Aqr RA:22H50m Dec:-13°30' Skat RA:22H56m Dec:-15°44' c Aqr RA:23H10m Dec:-21°5' Sadachbia RA:22H22m Dec:-1°18' zeta Aqr RA:22H30m Dec:0°4' eta Aqr RA:22H36m Dec:0°-2' gama Aqr RA:22H53m Dec:-7°30' psi Aqr RA:23H17m Dec:-9°0' 94 Aqr RA:23H20m Dec:-13°22' b Aqr RA:23H24m Dec:-20°0'

Tämä horoskooppimerkki liitetään Saturnukseen ja Uranukseen, siksi tähän merkkiin syntyneet ihmiset ovat motivoituneita, joustavia ja ymmärtäväisiä. Mutta heidän luonteensa on vähän ristiriitainen. He ovat vakavia ja samalla seurallisia. Jos he ovat hyvällä tuulella, heillä ei ole mitään ongelmaa pilalla omalla kustannuksellaan. Samaan aikaan he ovat varovaisia, mietiskeleviä, he voivat hyvin tarkasti arvioida tilanteen, joten on hyvin vaikeaa pettää heitä. He kaipaavat itsenäisyyttä ja vapautta, joka johtaa joskus heidän itsekunnioituksensa menetykseen.

He haluavat tehdä asiat omalla tavallaan, tehdä omia sääntöjä, jotka ovat poikkeavat yleisistä käytännöistä. Tähän merkkiin syntyneet ihmiset ovat enimmäkseen ennakkoluulottomia, itsepäisiä ja joskus he alistuvat jonkun toisten vaikutusvaltaan. Kiitos heidän tunnollisuutensa ja anteliaisuutensa he ovat aina valmiita auttamaan, mutta huomaamattomalla ja varautuneella tavalla. He sietävät muiden ihmisten elämäntyylejä. Heillä on myös loistava henkinen kapasiteetti.

Yksi heidän paheistaan on kyvyttömyys tehdä totta heidän hyvistä ideoistaan, koska he ovat taipuvaisia muuttamaan mielipiteitään hyvin usein. Siksi heidän toiminta on joskus arvaamatonta, mutta äkilliset muutokset ovat harkittuja, koska Vesimies ei ole impulsiivinen. He vajoavat usein masennukseen ilman mitään syytä ja sitten heistä tulee epäröiviä ja huonojen päätösten takia he voivat menettää hyviä mahdollisuuksia.

Kiitos heidän joustavuutensa, he tutustuvat uusiin ihmisiin ja luovat uusia ystävyyssuhteita helposti. Nämä suhteet ovat myöhemmin hyvin tärkeää heille, mutta ei tärkeämpiä kuin oma yksilöllisyytensä. Avioliitossa he ovat uskollisia ja luotettavia kumppaneita.

Vesimiehet eivät halua työskennellä ahkerasti, mutta he ovat menestyneitä heidän peräänantamattomuutensa ja heidän ystäviensä tuen ansiosta.

14°54' k (j)

Kuu Vesimiehessä

B Kuu: Luonnehtii sydäntä, sielua, sisintä itseä. Meistä tulee ujoja ja herkkiä Kuun vaikutuksesta.

Ihmiset, joilla on Kuu Vesimiehessä, voivat olla hyvin sosiaalisia ja ystävällisiä, huolimatta heidän emotionaalisesta irrallisuudestaan ja tarpeestaan pitää etäisyyttä. Toisaalta, ne yksilöt voivat olla hyvin ymmärtäväisiä ja he todella välittävät muiden ihmisten vaikeuksista. Toisaalta, mukana ei ole mitään henkilökohtaista etua. Et anna tunteiden näkyä ja pysyt järkevänä.

Se, että pystyt löytämään innovatiivisia ratkaisuja ongelmiin helposti on varmasti tämän aseman positiivinen vaikutus.

Olet tyytyväinen luonnostaan, varsinkin tuntemattomissa paikoissa. Kuitenkin, tämä halu voidaan täyttää esimerkiksi erittäin vilkkaalla mielikuvituksellasi. Haluat myös saada jonkin verran tilaa henkilökohtaiseen kehitykseen, varsinkin ajatusten suhteen.

24°22' b (b)

Askendentti Härässä

K Askendentti: luonnehtii alkuenergiaamme, näkemystä maailmasta ja mielipiteitämme

tuloksesta tyyppi kellonaika ja päivämäärä

24°52' j (i)

Merkurius Kauriissa

C Merkurius: Luonnehtii älymme ja kykyä ilmaista itseämme; vaikuttaa ihmissuhteisiin ja henkilökohtaiseen kehitykseen.

Ihmiset, joilla on Merkurius Kauriissa, on kyky korkeaan itsehillintään, ajatusten ensisijaisesti. He osaavat keskittyä tärkeisiin ja tarvittaviin asioihin. Lisäksi, heillä on tiukkapipoisen työskentelyn lahja informaation suhteen. Siten, he ovat ihanteellisia hallinnollisen tai muun henkistä kuria vaativan työn tekijöitä.

11°15' j (i)

Venus Kauriissa

D Venus: Se liittyy tunteisiimme, symboloi rakkautta ja suhteita

Yksilöt, joilla on Venus Kauriissa ovat yleensä arvokkaita, tasapainoisia ja ammattimaisia. Naiset saattavat pitää liian paljon huolta itsestään. Otat suhteet ja rakkauden hyvin vakavasti. Olet valmis näkemään paljon vaivaa tehdäksesi suhteestasi toimivan. Siksi, olet myös ihanteellinen liikekumppani.

5°44' j (i)

Mars Kauriissa

E Mars: luonnehtii vahvuuttamme (fyysistä ja psyykkistä), myös sukupuolielämää, terveyttä ja liikuntaa

Olet erityisesti keskittynyt omiin harrastuksiisi ja kehitykseen, kun Mars on Kauriissa. Ei ole puutetta huolellisuudesta ja omistautumisesta. Et halua uhrata itseäsi muille. Henkilökohtaisen elämän kannalta, olet etsimässä oikeaa kipinää, mutta muista, kylmäkiskoisuuden naamio saattaa kätkeä kiihkeän rakastajan.

7°19' l (k)

Jupiter Kaloissa

F Jupiter: Se on kehityksen ja keksimisen symboli, mutta kielteisessä mielessä riskinoton ja uhkapelaamisen

Jupiter on hyvin intensiivinen Kaloissa, se edistää mielikuvitusta ja myös taiteen potentiaalia, ei väliä mikä taidemuoto on kyseessä, musiikki, näytteleminen jne. Se kuvaa halua matkustaa: purjehtimista merellä, rentoutumista tai olemista autiolla saarella. Voit hienosti yksin tai syrjäisessä paikassa. Talouden suhteen tämä asema voi olla hyvin antelias. Mahdollisuus hyväntekeväisyysaktiviteetteihin voi esiintyä.

15°32' k (j)

Saturnus Vesimiehessä

G Saturnus: Se yleensä kuuluu yhteen esteiden ja rajoitusten kanssa; sinusta tulee vakava ja syrjäänvetäytyvä.

Saturnuksen asema Vesimiehessä näyttäytyy eniten asenteessa muita ihmisiä kohtaan. Olet vastuuntuntoinen, huolimatta epäluottamuksestasi sosiaalisiin kyselyihin. Seuraat etikettiä ja käyttäydyt kohteliaasti. Se voi olla yksi niistä tekijöistä, miksi nämä ihmiset ovat niin loistavia työssä, missä heidän asenteensa on olennainen. Heille on helppoa tulla hyvin toimeen auktoriteettien ja työnantajien kanssa.

10°54' b (a)

Uranus Härässä

H Uranus: tekniikan kehityksen ja uusien ideoiden symboli

Tämä asema, Uranus Härässä, voi olla hyvin itsepäinen ja omistautunut, mutta myös käytännöllisesti katsoen erittäin innovatiivinen ja edistyksellinen yhdistelmä. Taloudellinen turvallisuus on erittäin tärkeää sinulle. Lisäksi, halu materiaaliseen perustaan maan tai kodin omistamisen muodossa, esiintyy yhdessä malttamattomuuden kanssa, kunnes se on saavutettu.

21°27' l (l)

Neptunus Kaloissa

I Neptunus: oman egon jättämissymboli, identiteettiongelmat

Tässä asennossa, joka on Neptunus Kaloissa, planeetta sijaitsee tiukasti omassa merkissään, mikä tuo paljon henkisyyttä. Täten, olet uskonnollinen ja samanaikaisesti sympaattinen ja hyväntahtoinen. Kuitenkin, ongelmia oman identiteettisi suhteen voi näkyä läpi tämän aseman. Se on ihanteellinen asema musiikille, tanssille, maalaukselle tai vastaaville kyvyille.

26°40' j (i)

Pluto Kauriissa

J Pluto: liittyy ratkaiseviin aiheisiin, kuolemaan, selviytymiseen, estoon, oikeudenmukaisuuteen, yleensä pitkäaikaisia