Henkilökohtainen horoskooppi

Syntymäsi aikana ja päivänä taivaankappaleet olivat ainutlaatuisessa asemassa, mikä luonnehtii persoonallisuuttasi. Alla näet planeettojen, Kuun ja askendentin merkitykset ja niiden sijainnit.

5aB34'6F14°24'bH22°37'7c8d9eD23°52'10fC23°46'11A56'gE22°45'12hK21°54'1i2jJ27°34'3kG27'4lI25°56'

7°56' g (f)

Aurinkomerkkisi on Vaaka

A Aurinko: Luonnehtii temperamenttia, identiteettiä ja miten muut kokevat sinut, se on energian lähteesi

Zubenelgenubi RA:14H52m Dec:-16°6' Zubeneschamali RA:15H18m Dec:-9°27' Zuben Elakrab RA:15H37m Dec:-14°51' theta Lib RA:15H55m Dec:-16°47' sigma Lib RA:15H5m Dec:-25°21'

Tämän merkin alla syntyneet ihmiset liitetään planeetta Venukseen, joka aiheuttaa vahvan emotionaalisen taipumuksen. He ovat henkisiä ihmisiä, jotka haluavat elämyksiä. He nauttivat elämästä ja he innostuvat helposti kauniista asioista. Heillä on taiteellista lahjakkuutta ja he rakastavat taidetta yleensä. He ihailevat jalokiviä, hienoja vaatteita, kaikenlaista viihdettä, musiikkia, tanssia ja myös rahaa, koska sen ansiosta he saavat mitä haluavat. Rehellisyys ja vastuuntunto ovat tyypillisiä heille. He ovat yleensä sympaattisia, hyväntekeväisyyttä harrastavia ja rakastettavia. Heillä on omat ideansa ja he yrittävät elää niiden mukaan. Vaa’at ovat kunnianhimoisia ja hieman itsekkäitä ihmisiä, jotka voivat loukkaantua helposti.

Vaa’an heikkoudet ovat liiallinen tunteikkuus, kärsimättömyys ja heidän huoleton asenteensa, jotka voivat johtaa jopa holtittomaan rahankäyttöön. He usein valitsevat tunteet mieluummin kuin järjen.

Ihmissuhteissa he saavat helposti uusia ystäviä, kiitos heidän ystävällisyytensä. He eivät voi vastustaa ongelmia, joten he tarvitsevat kumppanin, joka seisoo heidän rinnallaan. Avioliitto ja yhteiskunta ovat tärkeimpiä asioita heidän elämässään. Joskus he kohtaavat ongelmia kumppaninsa kanssa.

Vaaka on hyvä kaikissa töissä, joissa he voivat työskennellä ihmisten kanssa. Siksi ihanteellinen ammatti heille liittyy taiteeseen tai liiketoimintaan. Epäonnistuminen uralla voi johtua heidän huolimattomuudesta ja taipumuksesta alistua jonkun muun mielipiteisiin.

4°34' b (a)

Kuu Härässä

B Kuu: Luonnehtii sydäntä, sielua, sisintä itseä. Meistä tulee ujoja ja herkkiä Kuun vaikutuksesta.

Henkilö, jolla on Kuu Härässä on yleensä rauhallinen ja tasapainoinen. Toisaalta, he ovat periaatteellisia ja vihaavat muutoksia, vaikka se olisi välttämätöntä ja väistämätöntä. Siksi ei ole ihme, että yrität pysyä omalla mukavuusalueellasi, missä kaikki näyttää tutulta. Niin suojaat itsesi uikomaailman vaikutuksilta, joita kohtaan olet epäluuloinen.

Voit olla hyvin pitkäjänteinen, kun sinulla on määränpää, mikä on varmasti etu. Sinä etsit näitä ominaisuuksia omasta kumppanistasikin, koska hän merkitsee paljon sinulle. Stressaantuneena, tulet kömpelöksi, kykenemättömäksi liikkumaan ja kertomaan mielipiteesi. Voit jopa olla konservatiivinen, laiska ja apaattinen.

21°54' h (g)

Askendentti Skorpionissa

K Askendentti: luonnehtii alkuenergiaamme, näkemystä maailmasta ja mielipiteitämme

tuloksesta tyyppi kellonaika ja päivämäärä

23°46' f (e)

Merkurius Neitsyessä

C Merkurius: Luonnehtii älymme ja kykyä ilmaista itseämme; vaikuttaa ihmissuhteisiin ja henkilökohtaiseen kehitykseen.

Merkuriuksen asema Neitsyessä voi olla joskus skeptinen. Tällainen henkilö yrittää olla objektiivinen, ja siten yleensä perfektionisti informaation suhteen.

Lahjakkaana perfektionistina, hänellä ei ole ongelmia hallita kaikkia tilanteita, jotka koskevat uraa, koulutusta ja suhteita. Haittana voi olla kyvyttömyys sietää tyhmiä, siis kielteinen suhtautuminen näihin henkilöihin.

23°52' e (e)

Venus Leijonassa

D Venus: Se liittyy tunteisiimme, symboloi rakkautta ja suhteita

Venuksen sijoittuminen Leijonaan saa yleensä ihmiset haluamaan olevansa palvottuja. He vihaavat sitä, että heidät sivuutetaan. Tässä tapauksessa heillä on tapana tehdä liioiteltuja asioita vain saadakseen huomiota.

22°45' g (f)

Mars Vaa'assa

E Mars: luonnehtii vahvuuttamme (fyysistä ja psyykkistä), myös sukupuolielämää, terveyttä ja liikuntaa

Marsin asema Vaa'assa vaikuttaa henkiseen puoleesi erityisesti. Kun kohtaat minkäänlaista uhkaa, et epäröi antautua taisteluun. Voit olla hyvin kohtelias ja antelias. Jos tunnet olevasi turvassa, olet aina halukas yhteistyöhön. Intiimielämässäsi, olet sivistynyt. Et kaipaa mitään karkeuksia tai villiyttä.

14°24' b (a)

Jupiter Härässä

F Jupiter: Se on kehityksen ja keksimisen symboli, mutta kielteisessä mielessä riskinoton ja uhkapelaamisen

Jupiterin sijainti Härässä usein osoittaa henkilöä, joka on erittäin menestynyt, sekä taloudellisesti että aineellisesti. Joissakin tapauksissa se voi myös houkutella vaurautta ja onnea. Kielteisessä mielessä, moinen tilanne voi myös tuoda ärhäkkyyttä, ahneutta tai omahyväisyyttä. Arvostat luontoa ja lahjoja, joita voit saada siitä. Osaat antaa tunnustusta elämälle ja olet varsin käytännöllinen.

1°27' l (k)

Saturnus Kaloissa

G Saturnus: Se yleensä kuuluu yhteen esteiden ja rajoitusten kanssa; sinusta tulee vakava ja syrjäänvetäytyvä.

Saturnus Kaloissa on vähäisten rajojen asemassa. Tällaisilla ihmisillä on usein ongelmia itsekurin suhteen. Sinulla on taipumus säätää sääntöjä kun tarvitset, tai välttää niitä kokonaan. Emme voi odottaa kiinnostusta elämän alueella, jossa kuri ja vastuu ovat välttämättömiä. Toisaalta, tämä asema voi vaikuttaa sinuun taiteen, musiikin tai näyttelemisen alalla.

22°37' b (a)

Uranus Härässä

H Uranus: tekniikan kehityksen ja uusien ideoiden symboli

Tämä asema, Uranus Härässä, voi olla hyvin itsepäinen ja omistautunut, mutta myös käytännöllisesti katsoen erittäin innovatiivinen ja edistyksellinen yhdistelmä. Taloudellinen turvallisuus on erittäin tärkeää sinulle. Lisäksi, halu materiaaliseen perustaan maan tai kodin omistamisen muodossa, esiintyy yhdessä malttamattomuuden kanssa, kunnes se on saavutettu.

25°56' l (l)

Neptunus Kaloissa

I Neptunus: oman egon jättämissymboli, identiteettiongelmat

Tässä asennossa, joka on Neptunus Kaloissa, planeetta sijaitsee tiukasti omassa merkissään, mikä tuo paljon henkisyyttä. Täten, olet uskonnollinen ja samanaikaisesti sympaattinen ja hyväntahtoinen. Kuitenkin, ongelmia oman identiteettisi suhteen voi näkyä läpi tämän aseman. Se on ihanteellinen asema musiikille, tanssille, maalaukselle tai vastaaville kyvyille.

27°34' j (i)

Pluto Kauriissa

J Pluto: liittyy ratkaiseviin aiheisiin, kuolemaan, selviytymiseen, estoon, oikeudenmukaisuuteen, yleensä pitkäaikaisia