Henkilökohtainen horoskooppi

Syntymäsi aikana ja päivänä taivaankappaleet olivat ainutlaatuisessa asemassa, mikä luonnehtii persoonallisuuttasi. Alla näet planeettojen, Kuun ja askendentin merkitykset ja niiden sijainnit.

a7F34'bH19°23'8c9d10e11B29'f12K51'g1h2D34'iC22°17'3E27°17'A10°00'j4J29°02'k5G14'l6I25°04'

10°00' j (i)

Aurinkomerkkisi on Kauris

A Aurinko: Luonnehtii temperamenttia, identiteettiä ja miten muut kokevat sinut, se on energian lähteesi

alfa Cap RA:20H19m Dec:-12°30' Dabih RA:20H22m Dec:-14°44' psi Cap RA:20H47m Dec:-25°13' theta Cap RA:21H7m Dec:-17°10' iota Cap RA:21H23m Dec:-16°46' zeta Cap RA:21H28m Dec:-22°20' Nashira RA:21H41m Dec:-16°35' Deneb Algedi RA:21H48m Dec:-16°3' omega Cap RA:20H53m Dec:-26°51'

Tämän horoskooppimerkin nimi osuvasti määrittelee tähän merkkiin syntyneen ihmisen luonteen. Koska Kauris on kiipeilijä, joka kiipeää lumisen vuoren huipulle, tähän merkkiin syntyneet ihmiset ovat enimmäkseen yksinäisiä, heidän näkökulman elämään on realistinen ja materialistinen ja he yrittävät kääntää kaiken omaksi edukseen.

Kauriit ovat käytännöllisiä, varautuneita, huolellisia, pysyviä ja vakavia. He tietävät hyvin, että ei ole menestystä ilman kovaa työtä ja vaivaa. Heillä on vastuuntunto, tahto ja halu työskennellä. He näyttävät usein vakavilta, mietteliäiltä, mutta samalla he ovat kunnianhimoisia, kärsivällisiä ja lähinnä lahjomattomia. Heidän elämänsä on yleensä hyvin yksinkertainen, hiljainen ja sulkeutunut. He päättävät asioita hitaasti, mutta varmasti, he yrittävät saada kaikki tiedot ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Yksi heidän paheistaan on ärhäkkyys, josta voi tulla pakkomielle. Ja ääritapauksissa, vaikka Kauriilla on paljon rahaa, he mieluummin näkevät nälkää kuin kuluttavat rahaa. He yrittävät tehdä asioita tarkasti, mikä johtaa toiseen paheeseen - pikkutarkkuuteen. He eivät tiedä anteliaisuudesta mitään, koska ne miettivät kaiken omasta näkökulmastaan. He ovat alttiita sairauksille, siksi ne ovat usein kipeitä.

Mitä työuraan tulee, he luulevat, että valta ja menestys riippuvat ainoastaan huolellisuudesta ja tästä syystä he ovat aina ansainneet rahansa. Heidän tavoitteensa liittyvät usein taloudelliseen tuottoon tai vaikutusvaltaan.

He voivat rakastua korviaan myöten, mutta valitettavasti suurimman osan ajasta nämä tunteet eivät ole molemminpuolisia. Huolimatta heidän uskollisuudestaan avioliitossa, he eivät ole aina onnellisia, koska he avioituvat mukavuussyistä. Pettymys avioliitossa ja monet vihamieliset erimielisyydet ovat syistä myöhemmälle katkeruudelle.

5°29' f (e)

Kuu Neitsyessä

B Kuu: Luonnehtii sydäntä, sielua, sisintä itseä. Meistä tulee ujoja ja herkkiä Kuun vaikutuksesta.

Kuun sijoittuminen Neitsyeen ei ole onnellisin. Tällaisella henkilöllä on vaikeuksia tuntea tyytyväisyyttä, varsinkin kun on kyseessä tunteet tai spontaanit ilmaisut. Lyöt itseäsi laimin. Toisaalta, voi olla hyvin tarkkaavainen muiden tarpeita kohtaan ja voit tyydyttää niitä yksityiskohtaisesti.

Intuitiosi on erittäin vahva näinä päivinä ja sinulle on ominaista vaatimattomuus ja ystävällisyys. Sinä vaistomaisesti jättäydyt muiden armoille, joten on loogista, että et tunne oloasi hyväksi johtavissa asemissa. Etuna on, että voit elää ja päättää itsenäisesti, kiitos emotionaalisen etäisyyden, jonka Kuu aiheuttaa sinulle. Seuraava positiivinen näkökohta on varmasti täsmällisyys ja tarkkuus: jokainen tehtävä, vaikka pienikin, ansaitsee täyden huomiosi. Tämä huolellisuus soveltuu hyvin vähäisiin asennustöihin.

8°51' g (f)

Askendentti Vaa'assa

K Askendentti: luonnehtii alkuenergiaamme, näkemystä maailmasta ja mielipiteitämme

tuloksesta tyyppi kellonaika ja päivämäärä

22°17' i (⛎)

Merkurius Jousimiehessä

C Merkurius: Luonnehtii älymme ja kykyä ilmaista itseämme; vaikuttaa ihmissuhteisiin ja henkilökohtaiseen kehitykseen.

Avoimen ja positiivisen Merkuriuksen asema Jousimiehessä voi osoittaa henkilöön, joka rakastaa matkustamista, tutustumista uuteen kulttuuriin, arvokkaan kokemuksen saamista, sekä vieraiden kielten tietoutta ja opiskelua. Tällaiset ihmiset ovat taitavia kertomaan tarinoita; he tietävät, miten houkutella sekä äänellään että tarinan sisällöllä. He ovat myös hyviä paljastamaan asiayhteyden ja ymmärtämään asian helposti.

2°34' i (g)

Venus Jousimiehessä

D Venus: Se liittyy tunteisiimme, symboloi rakkautta ja suhteita

Venus Jousimiehessä, sinulla on hyvä huumorintaju. Olet huoleton. Sinua vetää puoleensa kaikki tuntematon ja seikkailukas ja vihaat tuttua. Suhteissa, joita etsit, on oltava hengellinen merkitys. Olet idealistisesti rakastunut ja samalla, kaipaat henkilökohtaista vapautta. Siksi kanssasi on vaikea sitoutua.

27°17' i (⛎)

Mars Jousimiehessä

E Mars: luonnehtii vahvuuttamme (fyysistä ja psyykkistä), myös sukupuolielämää, terveyttä ja liikuntaa

Marsin asema Jousimiehessä tarjoaa runsaasti fyysistä energiaa. Olet hyvin kehittynyt sekä älyllisesti ja emotionaalisesti. Mielipiteesi ovat yleensä vahvoja ja kiistanalaisia. Sen lisäksi, sinulta puuttuu kohteliaisuutta ja, esimerkiksi, et ymmärrä muiden mielipiteitä riittävästi. Ne tilanteet saattavat päättyä kiistoihin ja väittelyihin.

5°34' b (a)

Jupiter Härässä

F Jupiter: Se on kehityksen ja keksimisen symboli, mutta kielteisessä mielessä riskinoton ja uhkapelaamisen

Jupiterin sijainti Härässä usein osoittaa henkilöä, joka on erittäin menestynyt, sekä taloudellisesti että aineellisesti. Joissakin tapauksissa se voi myös houkutella vaurautta ja onnea. Kielteisessä mielessä, moinen tilanne voi myös tuoda ärhäkkyyttä, ahneutta tai omahyväisyyttä. Arvostat luontoa ja lahjoja, joita voit saada siitä. Osaat antaa tunnustusta elämälle ja olet varsin käytännöllinen.

3°14' l (k)

Saturnus Kaloissa

G Saturnus: Se yleensä kuuluu yhteen esteiden ja rajoitusten kanssa; sinusta tulee vakava ja syrjäänvetäytyvä.

Saturnus Kaloissa on vähäisten rajojen asemassa. Tällaisilla ihmisillä on usein ongelmia itsekurin suhteen. Sinulla on taipumus säätää sääntöjä kun tarvitset, tai välttää niitä kokonaan. Emme voi odottaa kiinnostusta elämän alueella, jossa kuri ja vastuu ovat välttämättömiä. Toisaalta, tämä asema voi vaikuttaa sinuun taiteen, musiikin tai näyttelemisen alalla.

19°23' b (a)

Uranus Härässä

H Uranus: tekniikan kehityksen ja uusien ideoiden symboli

Tämä asema, Uranus Härässä, voi olla hyvin itsepäinen ja omistautunut, mutta myös käytännöllisesti katsoen erittäin innovatiivinen ja edistyksellinen yhdistelmä. Taloudellinen turvallisuus on erittäin tärkeää sinulle. Lisäksi, halu materiaaliseen perustaan maan tai kodin omistamisen muodossa, esiintyy yhdessä malttamattomuuden kanssa, kunnes se on saavutettu.

25°04' l (l)

Neptunus Kaloissa

I Neptunus: oman egon jättämissymboli, identiteettiongelmat

Tässä asennossa, joka on Neptunus Kaloissa, planeetta sijaitsee tiukasti omassa merkissään, mikä tuo paljon henkisyyttä. Täten, olet uskonnollinen ja samanaikaisesti sympaattinen ja hyväntahtoinen. Kuitenkin, ongelmia oman identiteettisi suhteen voi näkyä läpi tämän aseman. Se on ihanteellinen asema musiikille, tanssille, maalaukselle tai vastaaville kyvyille.

29°02' j (i)

Pluto Kauriissa

J Pluto: liittyy ratkaiseviin aiheisiin, kuolemaan, selviytymiseen, estoon, oikeudenmukaisuuteen, yleensä pitkäaikaisia