Henkilökohtainen horoskooppi

Syntymäsi aikana ja päivänä taivaankappaleet olivat ainutlaatuisessa asemassa, mikä luonnehtii persoonallisuuttasi. Alla näet planeettojen, Kuun ja askendentin merkitykset ja niiden sijainnit.

11aE21°11'H28°53'12bK23°58'1c2d3e4f5g6h7iF17°51'D27°08'B37'8jG15°00'J21°23'9A12°14'C13°53'k10I14°57'l

12°14' k (j)

Aurinkomerkkisi on Vesimies

A Aurinko: Luonnehtii temperamenttia, identiteettiä ja miten muut kokevat sinut, se on energian lähteesi

Albali RA:20H49m Dec:-9°26' mi Aqr RA:20H54m Dec:-8°55' Sadalsuud RA:21H32m Dec:-5°30' Sadalmelik RA:22H7m Dec:0°-14' Ancha RA:22H18m Dec:-7°42' e Aqr RA:22H11m Dec:-11°29' iota Aqr RA:22H7m Dec:-13°47' sigma Aqr RA:22H32m Dec:-10°36' tau Aqr RA:22H50m Dec:-13°30' Skat RA:22H56m Dec:-15°44' c Aqr RA:23H10m Dec:-21°5' Sadachbia RA:22H22m Dec:-1°18' zeta Aqr RA:22H30m Dec:0°4' eta Aqr RA:22H36m Dec:0°-2' gama Aqr RA:22H53m Dec:-7°30' psi Aqr RA:23H17m Dec:-9°0' 94 Aqr RA:23H20m Dec:-13°22' b Aqr RA:23H24m Dec:-20°0'

Tämä horoskooppimerkki liitetään Saturnukseen ja Uranukseen, siksi tähän merkkiin syntyneet ihmiset ovat motivoituneita, joustavia ja ymmärtäväisiä. Mutta heidän luonteensa on vähän ristiriitainen. He ovat vakavia ja samalla seurallisia. Jos he ovat hyvällä tuulella, heillä ei ole mitään ongelmaa pilalla omalla kustannuksellaan. Samaan aikaan he ovat varovaisia, mietiskeleviä, he voivat hyvin tarkasti arvioida tilanteen, joten on hyvin vaikeaa pettää heitä. He kaipaavat itsenäisyyttä ja vapautta, joka johtaa joskus heidän itsekunnioituksensa menetykseen.

He haluavat tehdä asiat omalla tavallaan, tehdä omia sääntöjä, jotka ovat poikkeavat yleisistä käytännöistä. Tähän merkkiin syntyneet ihmiset ovat enimmäkseen ennakkoluulottomia, itsepäisiä ja joskus he alistuvat jonkun toisten vaikutusvaltaan. Kiitos heidän tunnollisuutensa ja anteliaisuutensa he ovat aina valmiita auttamaan, mutta huomaamattomalla ja varautuneella tavalla. He sietävät muiden ihmisten elämäntyylejä. Heillä on myös loistava henkinen kapasiteetti.

Yksi heidän paheistaan on kyvyttömyys tehdä totta heidän hyvistä ideoistaan, koska he ovat taipuvaisia muuttamaan mielipiteitään hyvin usein. Siksi heidän toiminta on joskus arvaamatonta, mutta äkilliset muutokset ovat harkittuja, koska Vesimies ei ole impulsiivinen. He vajoavat usein masennukseen ilman mitään syytä ja sitten heistä tulee epäröiviä ja huonojen päätösten takia he voivat menettää hyviä mahdollisuuksia.

Kiitos heidän joustavuutensa, he tutustuvat uusiin ihmisiin ja luovat uusia ystävyyssuhteita helposti. Nämä suhteet ovat myöhemmin hyvin tärkeää heille, mutta ei tärkeämpiä kuin oma yksilöllisyytensä. Avioliitossa he ovat uskollisia ja luotettavia kumppaneita.

Vesimiehet eivät halua työskennellä ahkerasti, mutta he ovat menestyneitä heidän peräänantamattomuutensa ja heidän ystäviensä tuen ansiosta.

4°37' j (i)

Kuu Kauriissa

B Kuu: Luonnehtii sydäntä, sielua, sisintä itseä. Meistä tulee ujoja ja herkkiä Kuun vaikutuksesta.

Kuu Kauriissa-ihmisten käyttäytyminen on täsmällistä, mutta erittäin hienostunutta kaikissa olosuhteissa. He välittävät käyttäytyä kohteliaasti ja edustavasti. He yrittävät päästä arvostettuun ja tärkeään yhteiskunnalliseen asemaan. Siksi, sinä käyttäydyt harvoin todella spontaanisti tai tavalla, joka voisi merkitä uhkaa muille. Ihmiset ympärilläsi saattaisivat luulla, että olet liian tylsä.

Et pelkää ottaa vastuuta ja hoitaa muita. Olet luonnollisesti lahjakas tulemaan opettajaksi tai kasvatusvanhemmaksi. Sinun negatiivinen näkökohtasi on olla liian herkkä vanhenemista kohtaan. Tunnet painetta, epävarmuutta ja tarvetta materiaaliseen turvallisuuteen tulevaisuudessa, jotta sinun ei tarvitsisi kärsiä uudelleen elämässäsi. Stressaantuneena, sinulla on kielteinen asenne, mikä johtaa etäiseen käytökseen muita kohtaan.

23°58' b (b)

Askendentti Härässä

K Askendentti: luonnehtii alkuenergiaamme, näkemystä maailmasta ja mielipiteitämme

tuloksesta tyyppi kellonaika ja päivämäärä

13°53' k (j)

Merkurius Vesimiehessä

C Merkurius: Luonnehtii älymme ja kykyä ilmaista itseämme; vaikuttaa ihmissuhteisiin ja henkilökohtaiseen kehitykseen.

Merkurius Vesimiehessä on yleensä skeptinen ja puolueeon asema. Sellaiset ihmiset nauttivat kuunnella muiden mielipiteitä, mutta heitä ei pysty helposti vakuuttamaan tai vaikuttamaan heihin. He sumplivat ajatuksensa itse, itsenäisesti. Lisäksi, nämä ihmiset ovat kiinnostuneita totuudesta, vaikka se ei olisi miellyttävä. Heistä saattaa tulla sietämättömän itsepäisiä matkallaan kohti totuutta.

27°08' i (⛎)

Venus Jousimiehessä

D Venus: Se liittyy tunteisiimme, symboloi rakkautta ja suhteita

Venus Jousimiehessä, sinulla on hyvä huumorintaju. Olet huoleton. Sinua vetää puoleensa kaikki tuntematon ja seikkailukas ja vihaat tuttua. Suhteissa, joita etsit, on oltava hengellinen merkitys. Olet idealistisesti rakastunut ja samalla, kaipaat henkilökohtaista vapautta. Siksi kanssasi on vaikea sitoutua.

21°11' a (l)

Mars Oinaassa

E Mars: luonnehtii vahvuuttamme (fyysistä ja psyykkistä), myös sukupuolielämää, terveyttä ja liikuntaa

Marsin asema Oinaassa, sen oma merkki, on erittäin voimakas. Se edustaa voimaa, rohkeutta ja äärimmäisissä tapauksissa jopa äkkipikaisuutta. Uran suhteen, olet hyvin innoissasi ja päättäväinen. Kuitenkin saattaa ilmetä konflikti , kun sinua vaaditaan työskentelemään ryhmässä.

17°51' i (⛎)

Jupiter Jousimiehessä

F Jupiter: Se on kehityksen ja keksimisen symboli, mutta kielteisessä mielessä riskinoton ja uhkapelaamisen

Jupiterin sijainti omassa merkissään, joka on Jousimies, vahvistaa sen vaikutusta. Se tuo optimismia ja iloa, mutta myös kiinnostusta matkustamiseen ja vieraisiin kulttuureihin. Tosin, tämä asema tuo myös kielteisiä näkökohtia, esimerkiksi huolimattomuutta tai liioiteltua pikpumaisuutta. Nautit viettää aikaa luonnossa. Koulutus, kognitio ja henkinen rikkaus ovat merkittäviä sinulle.

15°00' j (i)

Saturnus Kauriissa

G Saturnus: Se yleensä kuuluu yhteen esteiden ja rajoitusten kanssa; sinusta tulee vakava ja syrjäänvetäytyvä.

Saturnus omassa merkissään, joka on Kauris, osoittaa tällaisen henkilön olevan kurinalainen, hoitavan tehtävänsä, olevan kuuliainen ​​tai jopa nöyrä ja hyvin vastuullinen. Perinne on ratkaisevan tärkeää sinulle. Kunnioitat sitä itsepintaisesti, mutta sinulla on taipumus hylkiä sitä. Erityisesti, jos se liittyy vanhanaikaiseen perinteeseen.

28°53' a (a)

Uranus Oinaassa

H Uranus: tekniikan kehityksen ja uusien ideoiden symboli

Me odotame yleensä radikaaleja muutoksia ihmisiltä, joilla on Uranus Oinaassa. Haluat uusia intohimon lähteitä, kaikkea vielä löytämätöntä ja uutta. Voit keksiä ihan itse jotain, joka ylittää suuruudellaan oman aikansa. Et anna minkään lannistaa sinua. Olet oma itsesi jopa tilanteissa, jotka vaativat nopeaa päätöksentekoa ja itsenäistä ajattelua. Pystyt suoriutumaan hyvin jopa paineen alla.

14°57' l (k)

Neptunus Kaloissa

I Neptunus: oman egon jättämissymboli, identiteettiongelmat

Tässä asennossa, joka on Neptunus Kaloissa, planeetta sijaitsee tiukasti omassa merkissään, mikä tuo paljon henkisyyttä. Täten, olet uskonnollinen ja samanaikaisesti sympaattinen ja hyväntahtoinen. Kuitenkin, ongelmia oman identiteettisi suhteen voi näkyä läpi tämän aseman. Se on ihanteellinen asema musiikille, tanssille, maalaukselle tai vastaaville kyvyille.

21°23' j (i)

Pluto Kauriissa

J Pluto: liittyy ratkaiseviin aiheisiin, kuolemaan, selviytymiseen, estoon, oikeudenmukaisuuteen, yleensä pitkäaikaisia