Henkilökohtainen horoskooppi

Syntymäsi aikana ja päivänä taivaankappaleet olivat ainutlaatuisessa asemassa, mikä luonnehtii persoonallisuuttasi. Alla näet planeettojen, Kuun ja askendentin merkitykset ja niiden sijainnit.

A11°51'D13°24'a10H02'b11cE16°40'12K10°35'd1e2f3g4h5B49'i6j7J26°21'G11°24'kF23°18'8lI21°26'C25°08'9

11°51' a (l)

Aurinkomerkkisi on Oinas

A Aurinko: Luonnehtii temperamenttia, identiteettiä ja miten muut kokevat sinut, se on energian lähteesi

Mesarthim RA:1H54m Dec:19°22' Sheratan RA:1H56m Dec:20°53' Hamal RA:2H8m Dec:23°32' 41 Ari RA:2H51m Dec:27°20'

Tämän liekehtivän merkin alla syntyneet Oinaat voi tunnistaa heidän sisäisestä ja ulkoisesta voimastaan. Heidän planeettansa, Mars, symboloi itseluottamuksen tunnetta, spontaania käyttäytymistä, mutta myös taistelijaa. Hän on taistelija, joka toimii rehellisesti ja pitkäjänteisesti. Hän antaa luonnon kulkea omaa rataansa, mutta hän ei tykkää jättää asioita ratkaisematta.

Oinaan sisäinen maltti ja itseluottamus tuhotavat kaikki esteet ja huolenaiheet jo etukäteen. Hän on energinen ja enimmäkseen tinkimätön. Hän ryhtyy kaikkiin hommiin intuitiivisesti ja joskus sokeasti. Hänen käytös saattaa näyttää sivistymättömältä ja moukkamaiselta, mutta jonkin ajan kuluttua huomaat, että hän on hyvin avoin ja kaipaa yksinkertaisuutta.

Tämän käyttäytymisen heikkous piilee hänen satunnaisessa itsepäisyysdessään ja kyvyttömyydessään tehdä kompromisseja. Oinaan on helppo joutua vaikeuksiin heidän aggressiivisen käyttäytymisensä takia. Tämä kyvyttömyys noudattaa muiden ihmisten mielipiteitä voi aiheuttaa ongelmia työssä ja ihmissuhteissa.

Uralla Oinas rakastaa haasteita. Heillä on ongelmia pysyä tavallisissa työpaikoissa. He usein perustavat oman yrityksen tai he yrittävät ainakin puskea heidän ehdotuksiaan ja ideoitaan eteenpäin. Heidän iseoitaan ei kuitenkaan usen kunnolla arvioida ja arvosteta. Hän taistelee usein ihailematta toisia. Hän toimii usemmiten markkinoinnin asiantuntijana tai omistaa oman liiketoiminnan tai on urheilun ammattilainen. Joka tapauksessa on vaikeaa luokitella häntä jäseneksi tiettyyn ryhmään.

Suhteessa sekä Oinas-miehet että -naiset ovat todellisia romantikkoja. Mutta miehillä kestää kauemman asettua paikoilleen ja heidän tyttöystävän valinta ei riipu mistään erityisestä tekijästä. Hänen asenteet mahdollisia tyttöystäviä kohtaan muuttuvat hyvin usein, heidän tunteensa eivät ole vakaita, joten he voivat helposti aliarvioida ihanteellisen kumppanin. Tähän merkkiin kuuluvat naiset tarvitsevat jonkun, joka kunnioittaa heitä ja joka pystyy näyttämään heille oikean suunnan elämässään.

1°49' i (g)

Kuu Jousimiehessä

B Kuu: Luonnehtii sydäntä, sielua, sisintä itseä. Meistä tulee ujoja ja herkkiä Kuun vaikutuksesta.

Kuun sijoittuminen Jousimiehessä tarjoaa lämminhenkisen ja optimistisen mielialan. Nämä ihmiset ovat yleensä avarakatseisia ja varustettu hyvällä huumorintajulla, mutta huomaavaisuus ei ole heidän vahvuuksiaan. Siten he voivat helposti saada vihollisia, vaikka eivät tarkoita tehdä niin.

Tarvitset usein tilaa miettiäksesi elämään liittyviä vastauksia. Sinun viehättää elämän hengellinen merkitys, mielikuvituksesi on upean elävä ja uskosikin on vahva. Sinä pystyt opiskelemaan tuntikausia, kuin myös hengailemaan ja pohdiskelemaan. Voit jopa motivoida muita tuntemaan sellaista uteliaisuutta.

Stressaavissa tilanteissa, sinulla on vaikeuksia pitää tunteet kurissa, varsinkin kun tavoitteiden tiellä on esteitä.

10°35' d (c)

Askendentti Ravussa

K Askendentti: luonnehtii alkuenergiaamme, näkemystä maailmasta ja mielipiteitämme

tuloksesta tyyppi kellonaika ja päivämäärä

25°08' l (l)

Merkurius Kaloissa

C Merkurius: Luonnehtii älymme ja kykyä ilmaista itseämme; vaikuttaa ihmissuhteisiin ja henkilökohtaiseen kehitykseen.

Tavallinen merkki Merkuriuksesta Kaloissa voi olla heikko suuntavaisto. Sen vuoksi, tällaisella henkilöllä ei ole mitään ongelmaa eksyä paikassa, jonka hän tuntee täydellisesti. Yliherkkä yhteys Kalojen ja Merkuriuksen välillä voi johtaa väärinkäsityksiin tai tosiasioiden vääntelyyn.

Toisaalta, tällaiset yksilöt ovat yleensä sympaattisia ja heillä on kyky tunnistaa muiden ihmisten ajatuksia ja pohtia niitä.

13°24' a (l)

Venus Oinaassa

D Venus: Se liittyy tunteisiimme, symboloi rakkautta ja suhteita

Henkilöt, joilla on Venus Oinaassa, toimivat erittäin luottavaisesti ​​missä tahansa suhteessa. Pystyt rakastumaan päättömästi ja taistelet väsymättä unelmiesi henkilön takia. Olet intohimoinen ja vaikutat lähes hurmaavalta ihmisille ympärilläsi. Mitä tulee seksielämääsi, etsit jännitystä, kun taas stereotypia alkaa pitkästyttää sinua nopeasti.

16°40' c (b)

Mars Kaksosissa

E Mars: luonnehtii vahvuuttamme (fyysistä ja psyykkistä), myös sukupuolielämää, terveyttä ja liikuntaa

Tyypillinen piirre Mars Kaksosissa-ihmisissä on korkea henkinen energia ja nokkeluus. Sinua voidaan myös luonnehtia käyttäytymiseltäsi luottavaiseksi ja sinulla on kyky mainostaa itseäsi missä tahansa tilanteessa. Haluat keskustella ja väitellä, koska näet taisteluna, joka sinun täytyy voittaa.

23°18' k (j)

Jupiter Vesimiehessä

F Jupiter: Se on kehityksen ja keksimisen symboli, mutta kielteisessä mielessä riskinoton ja uhkapelaamisen

Heitä, joilla on Jupiter Vesimiehessä, kiehtoo pitävästi tulevaisuus ja heillä on progressiivinen ajattelutapa. Esimerkiksi he uskovat, että tavallisilla ihmisillä on valta tehdä suuria ja hyviä asioita. Ainoa haitta voi olla kyvyttömyys sietää muita kuin omia mielipiteitä, jos ne ovat erilaisia. Tämä kanta saattaa olla erittäin kätevä teknisten aiheiden opiskeluun. Kiitos heidän realistisen asenteensa ja tiedonhalun.

11°24' k (j)

Saturnus Vesimiehessä

G Saturnus: Se yleensä kuuluu yhteen esteiden ja rajoitusten kanssa; sinusta tulee vakava ja syrjäänvetäytyvä.

Saturnuksen asema Vesimiehessä näyttäytyy eniten asenteessa muita ihmisiä kohtaan. Olet vastuuntuntoinen, huolimatta epäluottamuksestasi sosiaalisiin kyselyihin. Seuraat etikettiä ja käyttäydyt kohteliaasti. Se voi olla yksi niistä tekijöistä, miksi nämä ihmiset ovat niin loistavia työssä, missä heidän asenteensa on olennainen. Heille on helppoa tulla hyvin toimeen auktoriteettien ja työnantajien kanssa.

9°02' b (a)

Uranus Härässä

H Uranus: tekniikan kehityksen ja uusien ideoiden symboli

Tämä asema, Uranus Härässä, voi olla hyvin itsepäinen ja omistautunut, mutta myös käytännöllisesti katsoen erittäin innovatiivinen ja edistyksellinen yhdistelmä. Taloudellinen turvallisuus on erittäin tärkeää sinulle. Lisäksi, halu materiaaliseen perustaan maan tai kodin omistamisen muodossa, esiintyy yhdessä malttamattomuuden kanssa, kunnes se on saavutettu.

21°26' l (l)

Neptunus Kaloissa

I Neptunus: oman egon jättämissymboli, identiteettiongelmat

Tässä asennossa, joka on Neptunus Kaloissa, planeetta sijaitsee tiukasti omassa merkissään, mikä tuo paljon henkisyyttä. Täten, olet uskonnollinen ja samanaikaisesti sympaattinen ja hyväntahtoinen. Kuitenkin, ongelmia oman identiteettisi suhteen voi näkyä läpi tämän aseman. Se on ihanteellinen asema musiikille, tanssille, maalaukselle tai vastaaville kyvyille.

26°21' j (i)

Pluto Kauriissa

J Pluto: liittyy ratkaiseviin aiheisiin, kuolemaan, selviytymiseen, estoon, oikeudenmukaisuuteen, yleensä pitkäaikaisia