Henkilökohtainen horoskooppi

Syntymäsi aikana ja päivänä taivaankappaleet olivat ainutlaatuisessa asemassa, mikä luonnehtii persoonallisuuttasi. Alla näet planeettojen, Kuun ja askendentin merkitykset ja niiden sijainnit.

D11°09'F11°58'10a11bH15°32'12cE19°16'K26°26'B38'1d2e3f4g5h6i7jJ29°11'8kC27°25'G29°16'A10°33'9lI24°34'

10°33' l (k)

Aurinkomerkkisi on Kalat

A Aurinko: Luonnehtii temperamenttia, identiteettiä ja miten muut kokevat sinut, se on energian lähteesi

gama Psc RA:23H18m Dec:3°22' kappa Psc RA:23H28m Dec:1°21' lambda Psc RA:23H43m Dec:1°52' iota Psc RA:23H41m Dec:5°43' theta Psc RA:23H29m Dec:6°28' omega Psc RA:24H0m Dec:6°57' d Psc RA:24H21m Dec:8°17' delta Psc RA:24H50m Dec:7°40' epsilon Psc RA:25H4m Dec:7°59' mi Psc RA:25H31m Dec:6°14' v Psc RA:25H42m Dec:5°37' ksi Psc RA:25H54m Dec:3°16' Alrisha RA:26H3m Dec:2°50' Torcularis Septentrionalis RA:25H46m Dec:9°14' Kullat Nunu RA:25H32m Dec:15°26' fi Psc RA:25H15m Dec:24°40' sigma Psc RA:25H4m Dec:31°54' u Psc RA:25H20m Dec:27°21'

Tämä horoskooppimerkki liitetään Jupiteriin ja Neptunukseen. Tähän merkkiin syntyneet ihmiset ovat usein päättämättömiä ja on erittäin tärkeää huolehtia heistä johdonmukaisesti lapsuuden aikana. He ovat ystävällisiä, erittäin herkkiä ja anteliaita. Heillä on kunnianhimoiset tavoitteet ja hyvä oikeidentaju. Koska he ovat erittäin hyviä fantasioimaan, he elävät enimmäkseen unelmiensa maailmassa. He ovat kiinnostuneita kaikesta, mikä voi joskus olla ärsyttää muille. He ovat erittäin energisiä, joka voi johtaa muut ihmiset väärään johtopäätökseen, että he olisivat hermostuneita ja välinpitämättömiä.

Yksi heidän paheistaan on päätöksenteon puute ja satunnainen masennus. Joskus he ovat kahden vaiheilla, joka aiheuttaa myöhemmin epäonnistumisia. He eivät pysty hallitsemaan tunteitaan, he ovat epävarmoja itsestään ja jos tulos ei ole heidän haluamansa mukainen, he vajoavat levottomuuteen. He näkevät asiat epäillen ja he eivät yleensä ole tyytyväisiä lopputulokseen. Heidän monipuolisuutensa on joskus syy tappioon, koska heille ei ole mahdollista tehdä, mitä he haluavat, joka aiheuttaa alemmuuskompleksin. Nämä ihmiset ymmärretään yleensä väärin ja heitä ei arvosteta.

Ystävyyssuhteet ovat niin tärkeitä, että he antaisivat henkensä heidän ystäviensä puolesta. Jos he voisivat, he ratkaisisivat kaikki ongelmat ja rauhoittaisivat heidän ystäviensä kivut. Heidän ystäviensä ongelmista on tullut heidän omia ongelmia. Avioliitossa, he eivät ole helposti tyytyväisiä ja tästä syystä he eivät ole luotettavia.

He ovat luotettavia ja hyviä työntekijöitä, jos heitä ymmärretään ja kannustetaan riittävästi. He tarvitsevat rauhallisen työpaikan täynnä turvallisuuden tunnetta. He rakastavat kauniita ja mielenkiintoisia asioita ja he ovat hyviä taideammateissa.

3°38' d (c)

Kuu Ravussa

B Kuu: Luonnehtii sydäntä, sielua, sisintä itseä. Meistä tulee ujoja ja herkkiä Kuun vaikutuksesta.

Kuu omassa merkissään, Ravussa, parantaa sen vaikutusta tähän horoskooppimerkkiin ja tekee olosi herkäksi, haavoittuvaksi ja riippuvaiseksi. Siksi ehkä haluat toisten huolehtivan sinusta, sekä suojelevan sinua. Se on kuitenkin positiivinen puoli, näiden yksilöiden kyky huolehtia toisista tai suojella heitä yleensä on hyvin kehittynyt. Tilanne toimii molemmin päin.

Jos löydät itsesi stressaavasta tilanteesta, sinulla on taipumus olla ujo ja piiloutua paitsi ongelmilta, myös itseltäsi. Olet yleensä sisäänpäinkääntynyt, ja mielessäsi muistelet usein vanhoja sapetuksen aiheita. Voit tulla tästä johtuen niin turhautuneeksi, että toiset eivät edes voi kommunikoida kanssasi.

26°26' c (b)

Askendentti Kaksosissa

K Askendentti: luonnehtii alkuenergiaamme, näkemystä maailmasta ja mielipiteitämme

tuloksesta tyyppi kellonaika ja päivämäärä

27°25' k (j)

Merkurius Vesimiehessä

C Merkurius: Luonnehtii älymme ja kykyä ilmaista itseämme; vaikuttaa ihmissuhteisiin ja henkilökohtaiseen kehitykseen.

Merkurius Vesimiehessä on yleensä skeptinen ja puolueeon asema. Sellaiset ihmiset nauttivat kuunnella muiden mielipiteitä, mutta heitä ei pysty helposti vakuuttamaan tai vaikuttamaan heihin. He sumplivat ajatuksensa itse, itsenäisesti. Lisäksi, nämä ihmiset ovat kiinnostuneita totuudesta, vaikka se ei olisi miellyttävä. Heistä saattaa tulla sietämättömän itsepäisiä matkallaan kohti totuutta.

11°09' a (l)

Venus Oinaassa

D Venus: Se liittyy tunteisiimme, symboloi rakkautta ja suhteita

Henkilöt, joilla on Venus Oinaassa, toimivat erittäin luottavaisesti ​​missä tahansa suhteessa. Pystyt rakastumaan päättömästi ja taistelet väsymättä unelmiesi henkilön takia. Olet intohimoinen ja vaikutat lähes hurmaavalta ihmisille ympärilläsi. Mitä tulee seksielämääsi, etsit jännitystä, kun taas stereotypia alkaa pitkästyttää sinua nopeasti.

19°16' c (b)

Mars Kaksosissa

E Mars: luonnehtii vahvuuttamme (fyysistä ja psyykkistä), myös sukupuolielämää, terveyttä ja liikuntaa

Tyypillinen piirre Mars Kaksosissa-ihmisissä on korkea henkinen energia ja nokkeluus. Sinua voidaan myös luonnehtia käyttäytymiseltäsi luottavaiseksi ja sinulla on kyky mainostaa itseäsi missä tahansa tilanteessa. Haluat keskustella ja väitellä, koska näet taisteluna, joka sinun täytyy voittaa.

11°58' a (l)

Jupiter Oinaassa

F Jupiter: Se on kehityksen ja keksimisen symboli, mutta kielteisessä mielessä riskinoton ja uhkapelaamisen

Jos Jupiterin asema Oinaassa on vakaa, henkilö voi houkutella puoleensa paljon ongelmia; käyttäytyy sopimattomasti tai liioitellusti. Tämä yhdistelmä antaa yksilölle itseluottamusta, innostusta ja edistää taistelutahtoa. Näin ollen, nämä ihmiset ottavat riskin, että heillä on taakka josta eivät voi selvitä yksin. Jupiterin vaikutuksen tukemina, he myös vetävät puoleensa raha-asioita ja he ovat hyviä propagoinnissa ja perusteluissa.

29°16' k (k)

Saturnus Vesimiehessä

G Saturnus: Se yleensä kuuluu yhteen esteiden ja rajoitusten kanssa; sinusta tulee vakava ja syrjäänvetäytyvä.

Saturnuksen asema Vesimiehessä näyttäytyy eniten asenteessa muita ihmisiä kohtaan. Olet vastuuntuntoinen, huolimatta epäluottamuksestasi sosiaalisiin kyselyihin. Seuraat etikettiä ja käyttäydyt kohteliaasti. Se voi olla yksi niistä tekijöistä, miksi nämä ihmiset ovat niin loistavia työssä, missä heidän asenteensa on olennainen. Heille on helppoa tulla hyvin toimeen auktoriteettien ja työnantajien kanssa.

15°32' b (a)

Uranus Härässä

H Uranus: tekniikan kehityksen ja uusien ideoiden symboli

Tämä asema, Uranus Härässä, voi olla hyvin itsepäinen ja omistautunut, mutta myös käytännöllisesti katsoen erittäin innovatiivinen ja edistyksellinen yhdistelmä. Taloudellinen turvallisuus on erittäin tärkeää sinulle. Lisäksi, halu materiaaliseen perustaan maan tai kodin omistamisen muodossa, esiintyy yhdessä malttamattomuuden kanssa, kunnes se on saavutettu.

24°34' l (l)

Neptunus Kaloissa

I Neptunus: oman egon jättämissymboli, identiteettiongelmat

Tässä asennossa, joka on Neptunus Kaloissa, planeetta sijaitsee tiukasti omassa merkissään, mikä tuo paljon henkisyyttä. Täten, olet uskonnollinen ja samanaikaisesti sympaattinen ja hyväntahtoinen. Kuitenkin, ongelmia oman identiteettisi suhteen voi näkyä läpi tämän aseman. Se on ihanteellinen asema musiikille, tanssille, maalaukselle tai vastaaville kyvyille.

29°11' j (i)

Pluto Kauriissa

J Pluto: liittyy ratkaiseviin aiheisiin, kuolemaan, selviytymiseen, estoon, oikeudenmukaisuuteen, yleensä pitkäaikaisia