Henkilökohtainen horoskooppi

Syntymäsi aikana ja päivänä taivaankappaleet olivat ainutlaatuisessa asemassa, mikä luonnehtii persoonallisuuttasi. Alla näet planeettojen, Kuun ja askendentin merkitykset ja niiden sijainnit.

5aF11°50'6bH19°40'7c8d9e10f11g12hK26°10'1iB17°47'2jJ58'3kE15°13'D20°10'G10°16'4A13°52'lC18°00'I26°51'

13°52' l (k)

Aurinkomerkkisi on Kalat

A Aurinko: Luonnehtii temperamenttia, identiteettiä ja miten muut kokevat sinut, se on energian lähteesi

gama Psc RA:23H18m Dec:3°22' kappa Psc RA:23H28m Dec:1°21' lambda Psc RA:23H43m Dec:1°52' iota Psc RA:23H41m Dec:5°43' theta Psc RA:23H29m Dec:6°28' omega Psc RA:24H0m Dec:6°57' d Psc RA:24H21m Dec:8°17' delta Psc RA:24H50m Dec:7°40' epsilon Psc RA:25H4m Dec:7°59' mi Psc RA:25H31m Dec:6°14' v Psc RA:25H42m Dec:5°37' ksi Psc RA:25H54m Dec:3°16' Alrisha RA:26H3m Dec:2°50' Torcularis Septentrionalis RA:25H46m Dec:9°14' Kullat Nunu RA:25H32m Dec:15°26' fi Psc RA:25H15m Dec:24°40' sigma Psc RA:25H4m Dec:31°54' u Psc RA:25H20m Dec:27°21'

Tämä horoskooppimerkki liitetään Jupiteriin ja Neptunukseen. Tähän merkkiin syntyneet ihmiset ovat usein päättämättömiä ja on erittäin tärkeää huolehtia heistä johdonmukaisesti lapsuuden aikana. He ovat ystävällisiä, erittäin herkkiä ja anteliaita. Heillä on kunnianhimoiset tavoitteet ja hyvä oikeidentaju. Koska he ovat erittäin hyviä fantasioimaan, he elävät enimmäkseen unelmiensa maailmassa. He ovat kiinnostuneita kaikesta, mikä voi joskus olla ärsyttää muille. He ovat erittäin energisiä, joka voi johtaa muut ihmiset väärään johtopäätökseen, että he olisivat hermostuneita ja välinpitämättömiä.

Yksi heidän paheistaan on päätöksenteon puute ja satunnainen masennus. Joskus he ovat kahden vaiheilla, joka aiheuttaa myöhemmin epäonnistumisia. He eivät pysty hallitsemaan tunteitaan, he ovat epävarmoja itsestään ja jos tulos ei ole heidän haluamansa mukainen, he vajoavat levottomuuteen. He näkevät asiat epäillen ja he eivät yleensä ole tyytyväisiä lopputulokseen. Heidän monipuolisuutensa on joskus syy tappioon, koska heille ei ole mahdollista tehdä, mitä he haluavat, joka aiheuttaa alemmuuskompleksin. Nämä ihmiset ymmärretään yleensä väärin ja heitä ei arvosteta.

Ystävyyssuhteet ovat niin tärkeitä, että he antaisivat henkensä heidän ystäviensä puolesta. Jos he voisivat, he ratkaisisivat kaikki ongelmat ja rauhoittaisivat heidän ystäviensä kivut. Heidän ystäviensä ongelmista on tullut heidän omia ongelmia. Avioliitossa, he eivät ole helposti tyytyväisiä ja tästä syystä he eivät ole luotettavia.

He ovat luotettavia ja hyviä työntekijöitä, jos heitä ymmärretään ja kannustetaan riittävästi. He tarvitsevat rauhallisen työpaikan täynnä turvallisuuden tunnetta. He rakastavat kauniita ja mielenkiintoisia asioita ja he ovat hyviä taideammateissa.

17°47' i (⛎)

Kuu Jousimiehessä

B Kuu: Luonnehtii sydäntä, sielua, sisintä itseä. Meistä tulee ujoja ja herkkiä Kuun vaikutuksesta.

Kuun sijoittuminen Jousimiehessä tarjoaa lämminhenkisen ja optimistisen mielialan. Nämä ihmiset ovat yleensä avarakatseisia ja varustettu hyvällä huumorintajulla, mutta huomaavaisuus ei ole heidän vahvuuksiaan. Siten he voivat helposti saada vihollisia, vaikka eivät tarkoita tehdä niin.

Tarvitset usein tilaa miettiäksesi elämään liittyviä vastauksia. Sinun viehättää elämän hengellinen merkitys, mielikuvituksesi on upean elävä ja uskosikin on vahva. Sinä pystyt opiskelemaan tuntikausia, kuin myös hengailemaan ja pohdiskelemaan. Voit jopa motivoida muita tuntemaan sellaista uteliaisuutta.

Stressaavissa tilanteissa, sinulla on vaikeuksia pitää tunteet kurissa, varsinkin kun tavoitteiden tiellä on esteitä.

26°10' h (g)

Askendentti Skorpionissa

K Askendentti: luonnehtii alkuenergiaamme, näkemystä maailmasta ja mielipiteitämme

tuloksesta tyyppi kellonaika ja päivämäärä

18°00' l (k)

Merkurius Kaloissa

C Merkurius: Luonnehtii älymme ja kykyä ilmaista itseämme; vaikuttaa ihmissuhteisiin ja henkilökohtaiseen kehitykseen.

Tavallinen merkki Merkuriuksesta Kaloissa voi olla heikko suuntavaisto. Sen vuoksi, tällaisella henkilöllä ei ole mitään ongelmaa eksyä paikassa, jonka hän tuntee täydellisesti. Yliherkkä yhteys Kalojen ja Merkuriuksen välillä voi johtaa väärinkäsityksiin tai tosiasioiden vääntelyyn.

Toisaalta, tällaiset yksilöt ovat yleensä sympaattisia ja heillä on kyky tunnistaa muiden ihmisten ajatuksia ja pohtia niitä.

20°10' k (j)

Venus Vesimiehessä

D Venus: Se liittyy tunteisiimme, symboloi rakkautta ja suhteita

Ihmiset, joilla on Venus Vesimiehessä ovat yleensä hyvin myönteisiä. Luonnon kauneus voi tehdä heistä yhtä onnellisia, kuin hengailu ystävien kanssa. Tässä suhteessa he ovat hyvin nöyriä. Viihdyt ystäviesi kanssa, mutta mitä tulee suhteisiin, olet paljon kylmempi. Olet kiinnostuneempi sisäisestä kauneudesta kuin ulkonäöstä.

15°13' k (j)

Mars Vesimiehessä

E Mars: luonnehtii vahvuuttamme (fyysistä ja psyykkistä), myös sukupuolielämää, terveyttä ja liikuntaa

Marsin asema Vesimiehessä on erittäin energinen. Näet eniten vaivaa suojellaksesi omaperäisyyttäsi ja sitä, että olet ainutlaatuinen ja erilainen kuin muut. Siksi ei ole ihme, että tunnet itsesi uhatuksi kun tapaat ihmisiä, joilla on samanlaisia ​​taipumuksia. Intiimielämässä, olet valmis kokeilemaan. Sinulle ei myöskään ole vaikeuksia puhua seksistä avoimesti.

11°50' b (a)

Jupiter Härässä

F Jupiter: Se on kehityksen ja keksimisen symboli, mutta kielteisessä mielessä riskinoton ja uhkapelaamisen

Jupiterin sijainti Härässä usein osoittaa henkilöä, joka on erittäin menestynyt, sekä taloudellisesti että aineellisesti. Joissakin tapauksissa se voi myös houkutella vaurautta ja onnea. Kielteisessä mielessä, moinen tilanne voi myös tuoda ärhäkkyyttä, ahneutta tai omahyväisyyttä. Arvostat luontoa ja lahjoja, joita voit saada siitä. Osaat antaa tunnustusta elämälle ja olet varsin käytännöllinen.

10°16' l (k)

Saturnus Kaloissa

G Saturnus: Se yleensä kuuluu yhteen esteiden ja rajoitusten kanssa; sinusta tulee vakava ja syrjäänvetäytyvä.

Saturnus Kaloissa on vähäisten rajojen asemassa. Tällaisilla ihmisillä on usein ongelmia itsekurin suhteen. Sinulla on taipumus säätää sääntöjä kun tarvitset, tai välttää niitä kokonaan. Emme voi odottaa kiinnostusta elämän alueella, jossa kuri ja vastuu ovat välttämättömiä. Toisaalta, tämä asema voi vaikuttaa sinuun taiteen, musiikin tai näyttelemisen alalla.

19°40' b (a)

Uranus Härässä

H Uranus: tekniikan kehityksen ja uusien ideoiden symboli

Tämä asema, Uranus Härässä, voi olla hyvin itsepäinen ja omistautunut, mutta myös käytännöllisesti katsoen erittäin innovatiivinen ja edistyksellinen yhdistelmä. Taloudellinen turvallisuus on erittäin tärkeää sinulle. Lisäksi, halu materiaaliseen perustaan maan tai kodin omistamisen muodossa, esiintyy yhdessä malttamattomuuden kanssa, kunnes se on saavutettu.

26°51' l (l)

Neptunus Kaloissa

I Neptunus: oman egon jättämissymboli, identiteettiongelmat

Tässä asennossa, joka on Neptunus Kaloissa, planeetta sijaitsee tiukasti omassa merkissään, mikä tuo paljon henkisyyttä. Täten, olet uskonnollinen ja samanaikaisesti sympaattinen ja hyväntahtoinen. Kuitenkin, ongelmia oman identiteettisi suhteen voi näkyä läpi tämän aseman. Se on ihanteellinen asema musiikille, tanssille, maalaukselle tai vastaaville kyvyille.

0°58' k (j)

Pluto Vesimiehessä

J Pluto: liittyy ratkaiseviin aiheisiin, kuolemaan, selviytymiseen, estoon, oikeudenmukaisuuteen, yleensä pitkäaikaisia